Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus – Tina Jørgensen


Posted on marts 6th, by Martin Krøger in Kort nyt, Nyheder. No Comments

Tina Jørgensen - Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus 2016 (foto: Nanna Jørgensen)

Tina Jørgensen – Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus 2016 (foto: Nanna Jørgensen)

I dag uddelte Idrætsamvirket Aarhus prisen som “Årets idrætsleder”. Det blev ingen ringere end Harlev Baskets egen Tina Jørgensen, der meget velfortjent løb med æren.

I 2015 var det 40 år siden, Harlev Basketball Klub så dagens lys. I dag tegnes klubben af en formand, der var med fra starten. Tina Jørgensen har siden sin første dag med bolden sat sit præg på basketball i Harlev. Som pigespiller, hvor hun vandt DM med et hold, der til sidste bragte klubben hele vejen til 1. division.

Tina Jørgensen i hallen (foto: Martin Krøger)

Tina Jørgensen i hallen (foto: Martin Krøger)

Både mens Tina selv spillede og efter skoene blev stillet på hylden har hun været en del af alle de opgaver, foreningslivet kan byde på. Hun er formand, hun er træner, hun organiserer, hun dømmer, hun sidder ved dommerbord. Hun er med andre ord altid at finde i hallen, til hverdag og weekenden, når ungerne dribler, skyder, griner og jubler over vores fantastiske spil.

Tina har altid været et godt eksempel for alle frivillige ildsjæle, både nuværende og kommende. Hun er den, der trækker i arbejdstøjet når arrangementer skal søsættes og den, der styrer skibet sikkert i havn. Tinas hjertebarn er Harlev Basketball Klub og hele klubben siger hende tak for de mange års fornemme indsats, og tillykke med prisen!

Skriv et svar