Yngste mini-pigers første kamp


Posted on marts 26th, by Martin Krøger in Referater 2008-2009. No Comments

11 forventningsfulde spillere på yngste mini-pige-holdet og mange spændte forældre drog til Viby Hallen den 23. marts for at spille træningskamp mod Vibys hold på – næsten – samme alder. Nogen har spillet siden august og andre er først startet efter jul.  

Harlevs hold bestod den dag af 9 spillere fra 2. klasse og 2 fra 4. klasse. Viby stillede med piger i 3. klasse og med lidt mere træning på bagen.

Det skulle dog ikke ødelægge noget. Vi stillede med en 4. klasse-pige i hver periode, da vi ellers ikke kan klare os. LAD MIG dog slå det fast med det samme. Pigerne kæmpede det bedste de havde lært. Men det er jo sjovere at være i angreb end i forsvar. Mange gange var Vibys piger helt fri under kurven og så kunne de altså godt score. 1. kamp blev tabt 44-14.

Så spillede vi lige en kamp mere…… Den tabte vi kun 36-32, men det hjælper også at Cecilie og Emilie (4. klasse-pigerne) lagde rigtig mange bolde i kurven. De er lige det større og har lidt flere kræfter. 

Nu skal pigerne spille træningskamp igen den 4. april, så indtil da træner vi lige lidt forsvar og ser om det gavner.  ALT I ALT en rigtig god oplevelse som ikke har afskrækket nogen…..

   

Skriv et svarSeneste nyt

De seneste nyheder fra Harlev Basket.

Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus – Tina Jørgensen

I dag uddelte Idrætsamvirket Aarhus prisen som “Årets idrætsleder”. Det blev ingen ringere end Harlev Baskets egen Tina Jørgensen, der meget velfortjent løb med...

Indkaldelse til generalforsamling i Harlev Basket

Der afholdes den ordinære generalforsamling den 17. marts 2016 kl. 19.00. Bestyrelsen har besluttet at servere ost og rødvin og derfor er tilmelding nødvendig...

Ingen træning i efterårsferien (uge 42)

Husk at hallen er lukket for fritidsaktiviteter, så der er ingen træning i efterårsferien. Vi ses i uge 43!