Yngste Mini Drenge TMG – Harlev 20-30


Posted on marts 23rd, by Tina Jørgensen in Referater, Referater 2002-2003. No Comments

TMG – Harlev 20-30

Yngste mini har spillet 2 kampe i den forgangne weekend med 2 sejre. Den ene lørdag, var på en lidt billig baggrund, da Viby kun mødte frem med 3 spillere. Vi spillede dog en kamp, da vi nu var mødt frem. Viby spillede
med 3 spillere i 2 perioder og 5 i de sidste 2 perioder. Det kunne vi alligevel ikke klare. Vi tabte stort, men de 3 point kan ingen tage fra os. Det var godt med de 3 point ovenpå forrige weekends store nederlag til AAIF. Vi tabte 111-10.

Søndag var vi så i Mårslet. Vi har tabt stort de 2 sidste gange vi har mødt dem, men hvad, en ny kamp ventede.

Vi stillede op med et rent drengehold, da pigerne var til gymnastikopvisning. De 7 drenge var Christoffer, Andreas, Anders, Christian, Steffen, Emil og Søren.

I 1. periode kom vi godt i gang. Vi spillede MEGET bedre end om lørdagen. Det var ligesom om, at de nu ville vise at de kunne kæmpe om de løse bolde og kunne lave flot forsvar. Der var mange gode angreb, men vi kunne ikke altid få bolden i kurven. TMG førte dog også efter perioden med 8-4. Steffen og Christoffer lavede vores point.

I 2. periode blev spillet meget lige, begge hold havde mange chancer, men efter 2. periode var stillingen 12-8 til TMG. Her scorede Steffen 2 gange.

I pausen blev vi enige om, at vi bare skulle blive ved at dække godt op og så koncentrere os i afslutningerne, så kunne det ikke gå helt galt. Jeg tror nok allerede drengene havde besluttet, at give den en skalle.

I 3. periode gik det rigtigt godt. Vi fik fat i mange bolde og alle spillede godt sammen,  Anders havde nogle skud laaangt ude fra, som dog sejlede i kurven. Jeg tror nok heldet var med os, i denne periode. TMG brændte i hvert fald meget i denne periode. Vi fik scoret 10 point mod TMG´s 2 point og pludselig var vi foran 14-18. Christoffer scorede 2 point, Anders og Søren, hver 4 point.

I 4. periode måtte det briste eller bære. Vi blev enige om at spille videre som vi havde gjort hidtil. Der blev igen fightet over hele linien og vi vandt da også denne 6-12, med gode scoringer af Christian og Steffen begge 4 point, Anders og Søren hver 2 point.

VI VANDT 20-30 og det var HELE holdets fortjeneste. Der blev fightet i begge ender af banen og kæmpet om de løse bolde. Det var en fryd at være på sidelinien den søndag i Mårslet, godt gået drenge. Jeg glæder
mig nu allerede til næste sæson, for hvad kan det ikke blive til, hvis I bare bliver ved at ”klø” på til træning.

For Harlev scorede Steffen 10 point, Anders og Søren begge 6 point, Christoffer, Christian begge 4 point.

Skriv et svarSeneste nyt

De seneste nyheder fra Harlev Basket.

Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus – Tina Jørgensen

I dag uddelte Idrætsamvirket Aarhus prisen som “Årets idrætsleder”. Det blev ingen ringere end Harlev Baskets egen Tina Jørgensen, der meget velfortjent løb med...

Indkaldelse til generalforsamling i Harlev Basket

Der afholdes den ordinære generalforsamling den 17. marts 2016 kl. 19.00. Bestyrelsen har besluttet at servere ost og rødvin og derfor er tilmelding nødvendig...

Ingen træning i efterårsferien (uge 42)

Husk at hallen er lukket for fritidsaktiviteter, så der er ingen træning i efterårsferien. Vi ses i uge 43!