Yngste Mini Drenge Odder – Harlev 28-22


Posted on februar 16th, by Tina Jørgensen in Referater, Referater 2002-2003. No Comments

(8-10, 14-14, 20-18, 28-22)

Yngste minierne var på besøg i Odder, og det blev en spændende kamp.

Vi spillede ikke en af vores bedste kampe. Vi lagde dog planmæssigt ud, og efter gode scoringer af Sofie, Christian og Steffen var vi efter 1. periode foran 8-10.

I 2. periode blev Odder dog mere aggresive i deres spil og der kunne vores spillere ikke lide. Vi fik ikke så mange chancer, så efter perioden var stillingen 14-14. Andreas og Søren scorede.

I 3. periode fik vi igen lidt styr på spillet, men vi kunne ikke score på chancerne, det skal her siges at det kunne Odder heller ikke, de forsøgte hele tiden at score med ryggen til kurven, og det endte heldigvis uden held. Christian og Anders fik scoret. Stillingen var efter perioden 20-18.

I 4. periode fik vi godt nok mange slag over armene, som ikke blev dømt, og det spillede en stor rolle for kampens udfald, da vi næsten ikke fik chancer. Vi skal dog stadig focusere på forsvaret, da vi ind imellem “glemte” at komme hjem og dække op. I fjerde periode scorede Christian og Steffen.

Vi tabte derfor 28-22. Ærgerligt, da vi har vundet de seneste 2 kampe mod Odder.

For Harlev scorede Christian 8, Steffen 6, og Sofie, Andreas, Søren og Anders 2 point

Skriv et svarSeneste nyt

De seneste nyheder fra Harlev Basket.

Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus – Tina Jørgensen

I dag uddelte Idrætsamvirket Aarhus prisen som “Årets idrætsleder”. Det blev ingen ringere end Harlev Baskets egen Tina Jørgensen, der meget velfortjent løb med...

Indkaldelse til generalforsamling i Harlev Basket

Der afholdes den ordinære generalforsamling den 17. marts 2016 kl. 19.00. Bestyrelsen har besluttet at servere ost og rødvin og derfor er tilmelding nødvendig...

Ingen træning i efterårsferien (uge 42)

Husk at hallen er lukket for fritidsaktiviteter, så der er ingen træning i efterårsferien. Vi ses i uge 43!