3. div. herrer Skovbakken – Harlev 83-74


Posted on november 1st, by Jesper Vium in Referater 2012-2013. No Comments

Skovbakken – Harlev (83-74)
(16-23, 16-15, 17-10, 20-27, 14-5)

I forhold til sæsonens første kamp var kørerturen til Vejlby Risskov noget mere overskuelig end Svendborg. Harlev mødte op til kampen 7 mand stærk, og veludhvilede.

1. periode (16-23) Med sæsonens klart bedste start på en kamp kom udeholdet hurtigt foran 5-0, der var godt engagement og fint tempo fra Harlevs side. Harlev kommer foran 16-8, og hele kampen ser noget overskuelig ud. Skovbakken har dog til tider gode plays hvor de spiller sig ret problemfrit gennem Harlevs forsvar, hvilket holder dem i kampen, sammen med en del offensive rebounds. Harlev har en enkelt 3’er i perioden men pointene er primært drevet af 2’ere og enkelte straffe. Periode ender 16-23 i Harlev favør.

2. periode (16-15) Det står klart i løbet af 2. Periode af Skovbakken-holdet ikke blot har tænkt sig at lade Harlev vinde kampen. De kæmper bravt og får tilspillet sig bedre positioner, og laver gode cuts til kurven. Harlevs forspring bliver ikke udvidet, men heller ikke indskrænket betydeligt i løbet af perioden som også ender tæt med 16-15. Igen er pointene primært drevet af 2’ere, og dog en del flere på straffe end i 1. periode.

3. periode (17-10) I 3. periode dominerer Skovbakken stort set spillet fra start til slut. Skovbakken formår at scorer på mange af deres angreb, og vi på tilsvarende få, hvilket ikke er heldigt for Harlev. Midt i 3. har Skovbakken et 13-0 run, hvor Harlev går helt i stå, og dermed får smidt føringen.

4. periode (20-27) I 4. periode får vi vendt spillet igen, og får spillet væsentligt bedre end det var tilfældet i 3. periode. Perioden ender med at Harlev er foran med 2 point med meget kort tid igen, hvor Skovbakken desværre får scoret 2 point, hvorfor kampen skal i overtid. OT (14-5) Efter en kort pause kommer Harlev igen bedst fra start med 2 straffe, som begge scores. Skovbakken giver dog ikke op og kommer foran 76-72 før Harlev får reduceret føringen til 76-74. Den sidste del af kampen har Skovbakken taget om spillet, og Harlev får ikke scoret mere, selvom Skovbakken fortsætter. Kampen ender 83-74. Alt i alt en velspillet kamp, som primært tabes med baggrund i en 3. periode, hvor der er et langt run til Skovbakken, som knækker holdet lidt. Et rigtig godt comeback, som desværre ikke er helt nok, men nok til overtid. Skovbakken holder distancen bedst, og vinder kampen i overtiden.

For Harlev: Martin Høj 16, Niklas Jørgensen 18, Thomas Pedersen 16, Mads Dyrvig 12, Peter Bjerglund 2, Jesper Vium 4, Anders knop 2.

Skriv et svarSeneste nyt

De seneste nyheder fra Harlev Basket.

Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus – Tina Jørgensen

I dag uddelte Idrætsamvirket Aarhus prisen som “Årets idrætsleder”. Det blev ingen ringere end Harlev Baskets egen Tina Jørgensen, der meget velfortjent løb med...

Indkaldelse til generalforsamling i Harlev Basket

Der afholdes den ordinære generalforsamling den 17. marts 2016 kl. 19.00. Bestyrelsen har besluttet at servere ost og rødvin og derfor er tilmelding nødvendig...

Ingen træning i efterårsferien (uge 42)

Husk at hallen er lukket for fritidsaktiviteter, så der er ingen træning i efterårsferien. Vi ses i uge 43!