Serie 1 herrer BMI-Harlev 47-78, 27. oktober 2013


Posted on oktober 27th, by Jesper Vium in Nyt om turneringer og kampe, Referater, Referater 2013-2014. No Comments

(9-19, 11-12, 11-23, 11-24)

Søndag til middag spillede vi mod BMI i Egelundhallen godt udhvilet efter skiftet til vintertid.

Kampen startede meget lige, hvor begge hold havde svært ved at få bolden i kurven. Der skulle gå over 2 minutter før BMI scorede til 2-0. Holdene fulgtes stort set ad med BMI lidt i front indtil stillingen var 9-5 i begyndelsen af 6. minut. Herfra fik Harlev hul på scoringerne med især et par 3’ere fra distancen. Efter at forsvaret begyndte at køre sluttede perioden med et 14-0 run til Harlev som vandt perioden 19-9.

Anden periode startede lidt som første periode sluttede, dog med lidt længere mellem scoringerne fra Harlev – men der skulle går over 6 minutter før det lykkedes for BMI at få bolden i kurven. Til gengæld gik det godt de sidste minutter, hvor de scorede al 11 point.

3. periode var igen ret lige i spillet de første minutter, og det holdt faktisk helt indtil 4. minut hvor det igen gik Harlevs vej. BMI nåede op på 33-38 før det igen gik stærkt for Harlev med at få puttet nogle point i kurven. Perioden sluttede med et 11-0 run til Harlev.

Sidste periode virkede det til kampen mere eller mindre var afgjort, og Harlev startede med 6 hurtige point. Derfra var der lidt scoringer i begge ender, dog med Harlev som det mest scorende hold.

Alt i alt en kamp med store sving i kvaliteten af spillet, men overordnet med gode takter, og det mest sammenspillede hold vi har set fra Harlev i sæsonens 3 kampe indtil nu.

For Harlev: Anders EK 5, Carsten H. 13, Thor M. 12, Peter J. 0, Kristoffer F. 2, Mads D. 16, Jesper V. 10, Jens N. 20.

Skriv et svarSeneste nyt

De seneste nyheder fra Harlev Basket.

Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus – Tina Jørgensen

I dag uddelte Idrætsamvirket Aarhus prisen som “Årets idrætsleder”. Det blev ingen ringere end Harlev Baskets egen Tina Jørgensen, der meget velfortjent løb med...

Indkaldelse til generalforsamling i Harlev Basket

Der afholdes den ordinære generalforsamling den 17. marts 2016 kl. 19.00. Bestyrelsen har besluttet at servere ost og rødvin og derfor er tilmelding nødvendig...

Ingen træning i efterårsferien (uge 42)

Husk at hallen er lukket for fritidsaktiviteter, så der er ingen træning i efterårsferien. Vi ses i uge 43!