Harlev Cup 2010 – Danmarks hyggeligste basketballstævne


Posted on juni 28th, by Martin Krøger in Kort nyt. No Comments

Harlev Cup er stævnet hvor der er plads til ALLE ……. der ønsker at tilbringe en weekend med masser af basket, sjov og nye bekendtskaber.
Der er sørget for det hele når I kommer, ikke noget med busser eller dommerbordstjanser. I skal bare på med kamptøjet og så nyde en herlig weekend.
Faciliteterne er i orden, og vælger I at overnatte kan vi måske friste med en tur i svømmehallen, basket-by-night eller nogle af de andre tiltag der gør dette stævne til mere end bare basket. Og husk på at man sagtens kan overnatte selvom der ikke er langt hjem. Det gør det hele lidt hyggeligere.

På dette link finder I flere informationer om selve stævnet samt hvad I skal gøre for at tilmelde jer. Tilmeldingsfristen er d. 1. september og det er først til mølle.

Vi ses til Harlev Cup fra d. 17.-19. september 2010!

Skriv et svarSeneste nyt

De seneste nyheder fra Harlev Basket.

Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus – Tina Jørgensen

I dag uddelte Idrætsamvirket Aarhus prisen som “Årets idrætsleder”. Det blev ingen ringere end Harlev Baskets egen Tina Jørgensen, der meget velfortjent løb med...

Indkaldelse til generalforsamling i Harlev Basket

Der afholdes den ordinære generalforsamling den 17. marts 2016 kl. 19.00. Bestyrelsen har besluttet at servere ost og rødvin og derfor er tilmelding nødvendig...

Ingen træning i efterårsferien (uge 42)

Husk at hallen er lukket for fritidsaktiviteter, så der er ingen træning i efterårsferien. Vi ses i uge 43!