Gøteborg 2010


Posted on maj 31st, by Martin Krøger in Kort nyt. No Comments

Vi kom til Gøteborg sent onsdag aften, og var i år så heldige at vi ingen kampe havde før 12.45 som vist var det tidligste – så vi havde rig mulighed for at sove længe – til kl. 8 og samtidig nå at finde hallen og se to af holdene fra puljen inden vores første kamp.

Ud fra scoren fra de andres kampe var første modstander en god opstartskamp, da de havde fået smæk i deres første kamp. Ganske rigtigt var holdet uden tvivl det dårligste i puljen, som vi efter lidt startproblemer tromlede henover.. Jeg mener kampen endte 49-8.

Senere torsdag mødte vi et af de bedre hold fra puljen. Med blandet spil fra holdet kørte vi en sikker 3-points sejr hjem. Om det blandede spil skyldtes nerver, usikkerhed eller alene det at drengene gerne vil prøve at vinde en tæt kamp denne sæson, det vides ikke, men den blev kørt sikkert hjem til sidst..

I tredje kamp ventede puljens bedste modstander som havde vundet ret overbevisende i deres andre kampe, og som udover os kun manglede at spille mod vores første modstander. Igen en kamp med svingende spil fra perioder hvor der blev spillet rigtig god bold og perioder hvor der ikke skete så meget – ja man kan vel snart kalde det et kendetegn.. :)
Med få minutter tilbage på uret synes jeg at huske vi er nede med 6-8 stk, og muligheden for at hente dem er der med en god slutspurt. Slutspurten blev dog taget af modstanderne som ender med at vinde med godt 10 point (måske nærmere 15)

I kamp nummer 4 ikke lang tid efter stod sagen nu klar: hvis vi skulle blive 2’er i puljen og dermed komme i a-slutsspillet skulle vi vinde den sidste kamp i puljen over et hold der på papiret var lige så gode som os. Havde ligeledes vundet med 3 over samme hold som os, og tabt til dem der blev 1’er.
Efter scoren var lige ved 3-3 så drengene sig aldrig tilbage, og hvad vi havde forventet skulle blive en god og lige kamp blev blot til en god kamp for Harlev. Jeg kan ikke huske scoren, men sejren føltes noget lignende at slå Kolding med små 100 point på hjemmebane..

Videre som 2’er kunne vi nu tage i Liseberg fredag aften, og få prøvet det hele af der..
Altid en god tur..

Lørdag skulle vi så møde 1’eren fra en anden pulje i 1/8-finalen. Modstanderne her var ikke overraskende ret gode, og fik ret hurtigt lavet et hul mellem os og dem som vi aldrig fik lukket helt.
Igen en kamp med blandet spil, hvor vi til tider viste vi kunne slå dem hvis vi ville, og nogle gange lignede kegler på banen. Alt i alt en ok kamp hvor vi snildt kunne have stået som vinder hvis ikke vi havde lader dem komme foran fra start, og hvis dommerne kunne styre kampen.. :)

Søndag tog vi langt ud på landet for at se semifinaler hvilket viste sig at være en god investering af tiden, med en der endte 32-30, og en anden der blev afgjort i sudden death efter en buzzer i de sidste sekunder af ordinær spilletid var det rigtig godt. Og vi husker alle hvordan dem der vandt over dem der havde slået os ud, hyldede os som et mesterskabshold hylder deres hjemmepublikum efter at have hevet den afgørende kamp hjem i sæsonenen…

Alt i alt en rigtig god tur igen i år, med bedre resultater end jeg havde forventet da vi tog hjemmefra.

Og ja, så blev det også en lidt længere beretning, så kan man jo se hvor langt der er fra Harlev til Hornslet…
God sommer til alle, vi ses til efteråret!

Skriv et svarSeneste nyt

De seneste nyheder fra Harlev Basket.

Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus – Tina Jørgensen

I dag uddelte Idrætsamvirket Aarhus prisen som “Årets idrætsleder”. Det blev ingen ringere end Harlev Baskets egen Tina Jørgensen, der meget velfortjent løb med...

Indkaldelse til generalforsamling i Harlev Basket

Der afholdes den ordinære generalforsamling den 17. marts 2016 kl. 19.00. Bestyrelsen har besluttet at servere ost og rødvin og derfor er tilmelding nødvendig...

Ingen træning i efterårsferien (uge 42)

Husk at hallen er lukket for fritidsaktiviteter, så der er ingen træning i efterårsferien. Vi ses i uge 43!