Ældste Mini Drenge Randers – Harlev 46-56


Posted on marts 6th, by Tina Jørgensen in Referater, Referater 2003-2004. No Comments

(12-12, 10-24, 9-12, 15-8)

Vi startede lørdag med kamp i Randers, hvor vi skulle møde enmandshæren, Martin. Vi havde spillet kamp mod dem før, så vi vidste, at hvis vi skulle vinde, gjaldt det om at stække ham.

1.periode blev en meget lige affære, hvor vi lige skulle vænne os til at dække op meget højt oppe på deres Martin, da han er meget godt skydende udefra. Det gik ikke altid godt, men vi holdt os da inde i kampen på godt holdspil. Martin fra Randers scorede alle deres points i perioden, 12.

For os lavede Kasper 4 points, Mathias, 6 points og Marc, 2 points. Vi havde altså flere strenge at spille på og det skulle senere vise sig at være godt. Stillingen efter 1. periode var altså 12-12.

I 2.periode fik vi bedre fat i forsvaret, hvor alle spillede godt og hjalp hinanden. Det betød at vi holdt deres Martin på 6 points og 4 points af en anden spiller.

Vores angrebsspil flød godt i den periode med mange lækre afleveringer og hvis ikke vi fik bolden i kurven i 1. forsøg, stod Tore klar til rebounden som blev omsat til scoring. Mathias var helt flyvende i perioden og scorede flotte points. Men frem for alt spillede vi for hinanden. Alle vore spillere scorede i den periode som vi vandt 24-10, så stillingen efter 2. periode var 22-36.

Nu blev vi enige om, at spillet skulle fortsætte og vi stadig skulle hjælpe hinanden som hold.

I 3. periode blev vi stadig ved med godt forsvarsspil, selv om det ind imellem var svært. Jeg tror Marc fandt ud af, at det kan være hårdt at dække op på en meget akavet spiller, som faktisk brugte nogle ufine metoder til komme fri. På et tidspunkt lå Marc på gulvet efter en slyng-tur over ryggen på spilleren fra Randers. Vi spillede stadig bolden rundt og fandt de rigtige chancer. På et tidspunkt ville vores Martin finde Kasper under kurven. Jeg tror Martin stod lige ver midterlinien, men i stedet for en aflevering, gik bolden klokkeklart i kurven. Mathias var stadig flyvende og scorede i den periode 8 points. Efter 3. periode stillingen 31-48.

Nu ville vi ikke tabe, men vi vidste at vi måtte diske op med godt forsvarsspil og det blev der ind imellem. Deres Martin tvang vi til at skyde endnu længere uden, så han lavede ”kun” 12 points i den periode. Han lavede i alt 33 points.

Vi havde dog i den periode selv problemer med at komme til de rigtige afslutninger, så Randers halede ind på os. Sejren var dog i hus, men vi tabte 4. periode med 15-8. Kampen endte 46-56 efter en flot holdpræstation.

For Harlev scorede Mathias, 22 points, Tore, 12 points, Martin og Kasper, 8 points hver, Niklas 4 og Marc, 2 points

Skriv et svarSeneste nyt

De seneste nyheder fra Harlev Basket.

Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus – Tina Jørgensen

I dag uddelte Idrætsamvirket Aarhus prisen som “Årets idrætsleder”. Det blev ingen ringere end Harlev Baskets egen Tina Jørgensen, der meget velfortjent løb med...

Indkaldelse til generalforsamling i Harlev Basket

Der afholdes den ordinære generalforsamling den 17. marts 2016 kl. 19.00. Bestyrelsen har besluttet at servere ost og rødvin og derfor er tilmelding nødvendig...

Ingen træning i efterårsferien (uge 42)

Husk at hallen er lukket for fritidsaktiviteter, så der er ingen træning i efterårsferien. Vi ses i uge 43!