Ældste Mini Drenge Harlev – Skovbakken 64-26


Posted on marts 7th, by Martin Krøger in Referater, Referater 2003-2004. No Comments

(16-6, 14-8, 10-6, 24-6)

Søndag skulle vi så møde Skovbakken, som vi tabte stort til første gang vi mødte dem. Anden gang blev det til et smalt nederlag på 1 points, så vi ville have revanche.

Vi blev enige om, at vi ville spille holdspil ligesom lørdag mod Randers. Skovbakken startede noget nervøst kampen og det betød, at vi kom rigtig godt i gang. Vi holdt bolden i gang og fandt tit en rigtig god afslutning tæt på kurven som resulterede i sikre scoringer. Thyge var med os i denne kamp og han ville vise alle tilskuere, at han er gået meget frem på det sidste. Lay-up bliver ikke tit brændt. Han var tændt i kampen og fiskede ind imellem bolden fra Skovbakkens spillere og løb i den anden ende og scorede. Vi spillede igen holdspil og 4 af vore spillere på banen kom på scoringstavlen i 1. periode.

Stillingen efter 1. periode var 16-6.

I 2. periode flød spillet for begge hold, men vi var hele tiden et skridt foran og hjalp hinanden bedre i forsvaret. Niklas var svær at holde for dem og det resulterede i, at han kunne lægge gode afleveringer til bl. a. Kasper og Marc under kurven. Vore spillere har nu også lært at man skal spille til dommeren fløjter og at der ind imellem bliver gået til den, så man måske får et slag i ansigtet. Nu lader vi os ikke slå ud så let, men kæmper videre.

Stillingen efter 2. periode 30-14.

Nu var vi nok lidt overrasket over, at vi var langt foran, men vi vidste, at vi skulle kæmpe videre for hvis modstanderen kommer for tæt på, kan de pludselig ane muligheden for en sejr og det havde vi ikke brug for.
Så vi gik til den igen i 3. periode med godt forsvarsspil. Forsvaret er virkelig blevet meget bedre hos alle og så er vi blevet gode til at hjælpe hinanden. Vi havde dog ind imellem problemer i 3 periode med at finde nogle frie medspillere i angrebsspillet. Det betød at der blev taget nogle “forkerte” skud. Med det mener
jeg skud som er meget pressede eller for langt ude fra. Efter 3. periode var stillingen 40-20.

Nu mente vi ikke det kunne gå galt, hvis vi blot fortsatte vort gode spil og det gode spil fortsatte. Der blev sat godt fut i angrebsspillet efter de havde brændt i den anden ende. Vi spillede noget nær det bedste jeg har set længe. Boldene flød med præcise afleveringer og gode scoringer tæt på kurven. Vi spillede dem næsten ud af banen i den periode og 4 af vore spillere på banen scorede. Kasper lavede 8, Niklas og Mathias hver 6 og Marc, 4.

Vi vandt så sikkert som 64-26, så det har været en dejlig weekend, hvor drengene beviste, at de virkelig er gået frem også som hold. For som jeg siger, “Jeg er ligeglad med hvem der scorer, bare vi spiller godt som hold og tager de rigtige chancer”

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige “godt gået, drenge” til alle spillere, I har virkelig fortjent de 2 sejre.

For Harlev scorede Niklas, 16 points, Kasper og Mathias hver 12 points, Martin, 10 points, Thyge, 8 points og Marc 6 points

Skriv et svarSeneste nyt

De seneste nyheder fra Harlev Basket.

Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus – Tina Jørgensen

I dag uddelte Idrætsamvirket Aarhus prisen som “Årets idrætsleder”. Det blev ingen ringere end Harlev Baskets egen Tina Jørgensen, der meget velfortjent løb med...

Indkaldelse til generalforsamling i Harlev Basket

Der afholdes den ordinære generalforsamling den 17. marts 2016 kl. 19.00. Bestyrelsen har besluttet at servere ost og rødvin og derfor er tilmelding nødvendig...

Ingen træning i efterårsferien (uge 42)

Husk at hallen er lukket for fritidsaktiviteter, så der er ingen træning i efterårsferien. Vi ses i uge 43!