Drenge Mester Harlev – Skovbakken 27-57


Posted on marts 15th, by Martin Krøger in Referater 2006-2007. No Comments

Harlev – Skovbakken 27-57

(0-6) (8-8) (12-20) (7-23)

Kampen mod Skovbakken blev endnu et bevis på at holdet virkelig viser god moral mod de til tider meget svære modstandere, som er i mesterrækken.

Fra kampens start var det et spørgsmål om at få nappet så meget under egen kurv, så ikke Skovbakkens store spillere fik for meget foræret, og det lykkedes til tider rigtig godt. Dog skal der arbejdes lidt mere med fysisk udblokning, så det sikre lidt mere ro. Men det skal nok komme. Flere gange fik både Iele og Joakim presset skovbakken-spillerne ud af feltet, og vi fik mulighed for at bygge ordentligt op i angrebet. At vi så desværre mistede ALT for mange bolde ved mere eller mindre håbløse afleveringer uden modtager, er noget som alle er nødtil til at tage ved lære af. Der skal tages ansvar på banen fra dem der har til opgave at fordele spillet, så vi kan komme til kvalificerede afslutninger. 

Men når spillet fungerede, så gik det rigtig godt. Flere gode skud fra Anders, Iele og Emil og ikke mindst en flot 3´er af Simon, gjorde at vi var godt med, og kun bagud med 8-14 ved halvleg.

Anden halvleg var faktisk mere positiv, i forhold til angrebet. Alle spillere kom til gode afslutninger, og med lidt mere held, så havde kontakten til skovbakken holdt længere end den reelt gjorde. Men igen skal I sku have ros for at holde gejsten og kæmpe videre. Så generelt var det en god kamp, og så skal vi da lige have øvet lidt straffekast, hvor vi desværre missede på hele 10 stk.   

Godt spillet!

M. Iele 8p, A. Tolbøl 6p, S. Neidhardt 6p, J. Neidhardt 3p, E. König 2p, S. Drejer 2p.

Skriv et svarSeneste nyt

De seneste nyheder fra Harlev Basket.

Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus – Tina Jørgensen

I dag uddelte Idrætsamvirket Aarhus prisen som “Årets idrætsleder”. Det blev ingen ringere end Harlev Baskets egen Tina Jørgensen, der meget velfortjent løb med...

Indkaldelse til generalforsamling i Harlev Basket

Der afholdes den ordinære generalforsamling den 17. marts 2016 kl. 19.00. Bestyrelsen har besluttet at servere ost og rødvin og derfor er tilmelding nødvendig...

Ingen træning i efterårsferien (uge 42)

Husk at hallen er lukket for fritidsaktiviteter, så der er ingen træning i efterårsferien. Vi ses i uge 43!