Drenge Mester Harlev – AAIF 33-71


Posted on marts 12th, by Martin Krøger in Referater 2006-2007. No Comments

Harlev – AAIF 33-71

(0-25) (11-16) (8-12) (14-18)

Det skal ikke være nogen hemlighed, at placeringen i Mesterrækken blev lige så svær som vi havde regnet med. Men beslutningen om at spille der blev taget andetsteds, og vi må blot tage den store udfordring med et smil og lære så meget vi nu kan.

Og på trods af at holdet virkelig har fået nogle store øretæver, så har moralen ikke fejlet noget, og det beviste holdet især mod rækkens nr. 1 Åbyhøj.

Det var bortset fra første periode, den klart bedste kamp vi har spillet, og flere gange i de sidste tre perioder beviste holdet at de sagtens kan være med når koncentrationen er i top.

Alle spillere skal have ros for deres kampgejst, hvor det især var forsvaret der til tider drev gæk med gæsterne. Samtidigt gjorde vores hurtighed, at vi flere gange i kampen kunne udnytte at Åbyhøjs større spillere havde flere cm. at flytte rundt på.

Flot spillet drenge.

A. Tolbøl 8p, J. Neidhardt 8p, M. Høj 7p, M. Iele 6p, K. Knudsen 2p, S. Drejer 2p, E. König 0p

 

Skriv et svarSeneste nyt

De seneste nyheder fra Harlev Basket.

Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus – Tina Jørgensen

I dag uddelte Idrætsamvirket Aarhus prisen som “Årets idrætsleder”. Det blev ingen ringere end Harlev Baskets egen Tina Jørgensen, der meget velfortjent løb med...

Indkaldelse til generalforsamling i Harlev Basket

Der afholdes den ordinære generalforsamling den 17. marts 2016 kl. 19.00. Bestyrelsen har besluttet at servere ost og rødvin og derfor er tilmelding nødvendig...

Ingen træning i efterårsferien (uge 42)

Husk at hallen er lukket for fritidsaktiviteter, så der er ingen træning i efterårsferien. Vi ses i uge 43!