Drenge C Silkeborg – Harlev 10-98


Posted on marts 12th, by Martin Krøger in Referater 2006-2007. No Comments

Silkeborg – Harlev 10-98

(8-13) (0-28) (0-28) (2-29)

Først og fremmest skal der lyde en stor ros til Silkeborg spillerne, som spillede deres første turneringskamp overhovedet. Hvilket de klarede rigtig flot med en utrolig sans for at finde hinanden på banen.

Jeg skal så også huske at videregive en ros fra en af Silkeborg-forældrene der syntes at det var flot at holdet på trods af deres overlegenhed ikke overspillede deres rolle. Og trods alt sørgede for en god kamp.

Men det er en underlig kamp at skulle lave referat af, da det meste af spillet foregik til en kurv. Men jeg syntes at alle spillede en fin kamp, og både Simon og Emil fik spillet bolden godt rundt på toppen, hvilket gav mange muligheder til alle. Frederik, Tobias og Lasse fik mange gode skud, og selvom ikke alle gik i, så er det vigtigt at turde fortsætte med at forsøge.

Godt spillet.

Skriv et svarSeneste nyt

De seneste nyheder fra Harlev Basket.

Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus – Tina Jørgensen

I dag uddelte Idrætsamvirket Aarhus prisen som “Årets idrætsleder”. Det blev ingen ringere end Harlev Baskets egen Tina Jørgensen, der meget velfortjent løb med...

Indkaldelse til generalforsamling i Harlev Basket

Der afholdes den ordinære generalforsamling den 17. marts 2016 kl. 19.00. Bestyrelsen har besluttet at servere ost og rødvin og derfor er tilmelding nødvendig...

Ingen træning i efterårsferien (uge 42)

Husk at hallen er lukket for fritidsaktiviteter, så der er ingen træning i efterårsferien. Vi ses i uge 43!