Drenge C Lemvig – Harlev 40-84


Posted on marts 12th, by Martin Krøger in Referater 2006-2007. No Comments

Lemvig – Harlev 40-84

(8-26) (18-14) (6-20) (8-26)

En lang tur nordpå, var hvad der ventede, da holdet en tidlig søndag morgen mødtes ved hallen. Men alle var overraskende friske, og selvom den ikke fik for lidt i bilerne hvad angår spass, så var alle klar da kampen blev fløjtet igang.

Kampen blev i realiteten afgjort allerede efter første periode, vor en stærkt spillende Simon Neidhardt, flere gange viste at han er stærk en-mod-en. Han stod sammen med brormand Joakim for 20 af periodens 26 point.

Anden periode blev lidt mere rodet, men både Tobias og Lasse fik vist nogle gode moves. Og selvom vi tabte perioden med 18-14, så var der mange gode ting som også fortsatte i både tredie og fjerde periode, hvor flere gode afleveringer samt udnyttelse af fastbreak muligheder, gjorde at sejren på intet tidspunkt var i fare.

En vigtig sejr og en flot spillet kamp som fik den lange tur hjem igen til at føltes kortere.

M. Iele 20p, J. Neidhardt 20p, S. Neidhardt 16p, S. Drejer 16p, L. Loft 6p, F. Nomanni 6p, T. Sørensen 2p, N. Willer 0p 

 

Skriv et svarSeneste nyt

De seneste nyheder fra Harlev Basket.

Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus – Tina Jørgensen

I dag uddelte Idrætsamvirket Aarhus prisen som “Årets idrætsleder”. Det blev ingen ringere end Harlev Baskets egen Tina Jørgensen, der meget velfortjent løb med...

Indkaldelse til generalforsamling i Harlev Basket

Der afholdes den ordinære generalforsamling den 17. marts 2016 kl. 19.00. Bestyrelsen har besluttet at servere ost og rødvin og derfor er tilmelding nødvendig...

Ingen træning i efterårsferien (uge 42)

Husk at hallen er lukket for fritidsaktiviteter, så der er ingen træning i efterårsferien. Vi ses i uge 43!