Drenge B Skovbakken –- Harlev 31-80


Posted on januar 30th, by Thomas Andersen in Referater, Referater 2004-2005. No Comments

(4-17, 4-24, 7-11, 16-25)

I søndagens  kamp mod Skovbakken, skulle de 8 Harlevspillere prøve at tage revanche  for gårsdagens mindre gode præstation mod Viby. Inden kampen var  spillerne noget bange for at det var et godt hold vi skulle spille mod, da man  jo aldrig ved hvad en stor klub som Skovbakken, vælger at tage med af spillere.  

Kampen startede uden ret mange scoringer og kun takket være en række scoringer i de sidste minutter, kunne Harlev gå fra første periode med en føring på 13 point. Vi formåede at holde Skovbakken nede på 4 point. Dette skyldes mest at de blev presset utrolig flot, og under kurven kom de ikke til mange rebounds til Skovbakkenspillerne, da Marc og Kasper tog mange rebounds. Det var tydeligt at se, at Harlevspillerne ville vise at de er bedre end hvad de har vist i de foregående kampe, og de spillede rigtigt godt. Angrebet, som i de sidste kampe er gået noget i stå, kørte godt og vi kom til gode afslutninger hvert angreb.

Mange af vores point i 2. periode blev lagt i på fastbreaks. Vi havde netop snakket om, at når vi fik bolden skulle vi hurtigt op af banen. Nu begyndte det at lykkedes, hvilket resulterede i mange lette point til vores hurtige folk, Benjamin og Niklas. Samtidig bevarede vi koncentrationen i forsvaret, så ved pausen var stillingen 41-8. Det må siges at være flot forsvarsspil.

I 3. periode var ikke noget specielt godt. Eneste lyspunkt var vel Martins 3’er (Tror nok at jeg glemte noget??) ?. Under kurven spillede Simon også en af sine bedste kampe. Han har virkelig forbedret sig meget i år, hvilket jo er glædeligt. Det var som om vi var gået lidt i stå efter den flotte start.

4 periode blev en meget målrig affære. Faktisk scorede Skovbakken over halvdelen af deres point i denne periode. Men Harlev var også i scoringshumør, og lagde hele 25 point i kurven. Især Kasper tog nogle gode rebounds, og lagde efterfølgende bolden i kurven.

Så det var en rigtig god kamp. Vi fik set hvor meget det betød at vi fik Benjamin tilbage. Han kan, med sin fightervilje, trække hele holdet op. Også Niklas spillede sin bedste kamp i år. Han fik vist sit store talent, og lagde utrolig mange flotte point i kurven, men sine spektakulære drives. Han spillede faktisk så godt, at tidtageren ved dommerbordet, spurgte om de ikke lige kunne låne ham til næste kamp ;-)

Efter denne kamp glæder vi os meget til at træne igen. Vi har nemlig et par hold (Odder og Silkeborg) som vi skylder en revanche. Og lur mig om vi ikke får den! Flot spillet drenge!!!

For Harlev scorede Niklas 27, Benjamin 14, Martin og Marc 8, Kasper, Mathias og Thyge 6 og Simon 2

Skriv et svarSeneste nyt

De seneste nyheder fra Harlev Basket.

Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus – Tina Jørgensen

I dag uddelte Idrætsamvirket Aarhus prisen som “Årets idrætsleder”. Det blev ingen ringere end Harlev Baskets egen Tina Jørgensen, der meget velfortjent løb med...

Indkaldelse til generalforsamling i Harlev Basket

Der afholdes den ordinære generalforsamling den 17. marts 2016 kl. 19.00. Bestyrelsen har besluttet at servere ost og rødvin og derfor er tilmelding nødvendig...

Ingen træning i efterårsferien (uge 42)

Husk at hallen er lukket for fritidsaktiviteter, så der er ingen træning i efterårsferien. Vi ses i uge 43!