Drenge B Odder –- Harlev 63-61


Posted on marts 5th, by Thomas Andersen in Referater, Referater 2004-2005. No Comments

(15-17, 7-24, 20-8, 21-12)

Dagens kamp mod Odder var en kamp som alle omkring holdet havde set frem til. Vi havde nemlig revanche til gode, fra sidst Odder var på besøg i Næshøjhallen. Der blev det til et knebent nederlag, så drengene var tændt til dagens kamp.

1. periode startede noget nervøst fra begge lejre. Odders store mand (omkring 185-190cm høj) havde vi sat Martin til at dække op, da vi vidste han var stærk og aggressiv nok til at kunne matche en sådan spiller. Og Martin spillede en helt fantastisk kamp. Jeg ved fra Odders træner at deres store mand, i tidligere kampe har lavet helt op mod 40-50 point. Martin holdt ham nede på 18 point. Det må siges at være flot, da han var 2-3 hoveder højere. Vores angreb flød rigtig godt, og vi kom til mange lette lay-ups, via hurtige afleveringer. Det er dejligt at se at det man bruger timer på til træningen, giver udbytte i kampene. Især Benjamin er blevet god til at komme hurtigt op ad banen, hvilket medførte 8 point til ham i 1 periode. Perioden sluttede med en spinkel føring til os på 2 point til os. Odder havde faktisk kun 2 spillere som kunne noget. Deres høje center, og deres store, boldsikre guard. I anden periode havde Odders trænere valgt at lade disse to være på bænken samtidig. Dette resulterede i at Harlev lavede mange steals, og lette layups. Denne periode vandt vi med hele 17 point. Altså et godt forspring inden pausen. I pausen snakkede om at vi skulle holde gejsten. Det synes jeg nu egentlig også vi gjorde. Men det var bare som om at Odders trænere havde fået banken en utrolig gejst og vilje ind i hovederne på Odder spillerne. De kom ud efter pausen med lyn og torden. Harlev spillerne blev frustreret over de manglende dommerkendelser, og det satte sine spor i forsvaret. Efter denne periode var hele vores store forspring vi så flot havde lavet i anden periode væk, og inden 4 periode var vi oppe med 6 point. Dog skal det siges at dommerne ikke dømte ret meget, hvilket var til fordel for de noget større Odder spillere, der nærmest gjorde som de ville.

I 4 periode bølgede spillet meget frem og tilbage. Odder blev ved med at fejle utrolig meget. Forskellen nu var bare at dommerne havde fået pudset brillerne og dømte en smule, hvilket resulterede i at hele 3 Odder spillere måtte udgå med 5 fejl. Dette var taktisk godt set af trænerne fra Odder. Fordi hver gang vores spillere havde et frit layup blev de omgående fejlet. Det smarte var at Harlev spillerne ikke ramte noget som helst på straffe, så Odders store folk stille og roligt kunne tage rebounden efter, som regel, 2 misbrugte straffe fra Harlevspillernes side. Dog skal det også siges at Harlev spillerne ikke spillede særligt klogt i den afgørende fase af kampen. Drengene blev for ivrige i stedet for at tage det stille og roligt. Kampen endte med, at da der stod 4 sekunder tilbage op skuduret, var Harlev nede med 2 point, Og Martin Høj stod klar ved straffelinien til at skyde to kast. Men muligt symbolsk for kampen brændte han (selvfølgelig) begge to og Odder kunne bryde ud i jubel.

En rigtig sjov kamp set fra begge lejre. Dejligt når to hold står så godt til hinanden som tilfældet er når Odder og Harlev mødes. Drengene lærer en hel masse af at spille overfor så store spillere.

Både Harlev og Odder bænken var dog ikke i tvivl om hvilket hold der har mest potentiale. Dog mangler vi bare lidt i størrelsen.

Så en opfordring til forældrene må være at fodre drengene lidt mere så vi snart kan følge med i højden :-)

Skriv et svarSeneste nyt

De seneste nyheder fra Harlev Basket.

Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus – Tina Jørgensen

I dag uddelte Idrætsamvirket Aarhus prisen som “Årets idrætsleder”. Det blev ingen ringere end Harlev Baskets egen Tina Jørgensen, der meget velfortjent løb med...

Indkaldelse til generalforsamling i Harlev Basket

Der afholdes den ordinære generalforsamling den 17. marts 2016 kl. 19.00. Bestyrelsen har besluttet at servere ost og rødvin og derfor er tilmelding nødvendig...

Ingen træning i efterårsferien (uge 42)

Husk at hallen er lukket for fritidsaktiviteter, så der er ingen træning i efterårsferien. Vi ses i uge 43!