Drenge A AAIF – Harlev 1 55-57


Posted on december 2nd, by Martin Krøger in Referater 2006-2007. No Comments

AAIF – Harlev 1 55-57
(12-20, 9-9, 26-10, 8-18)

Med en ung, uerfaren og nervøs træner drog Harlevs drenge kl. 7:45 lørdag morgen ind mod en forudset svær kamp i Ellekærhallen. Harlevs drenge var meget søvnige til kampen kunne man se på deres opvarmning.

Første periode var Harlevs spil meget godt, vi fik svinget bolden godt rundt og fik taget nogle gode rebounds i både angreb og forsvar. Det virkede lidt som om at Åbyhøj bare troede at det ville være en meget let kamp, men drengene ville noget andet. Vi fik også sat de fleste straffe i.

Anden periode var nok den sværeste af perioderne synes jeg. Det var lidt som om at Harlev spillerne havde lidt på fornemmelsen at det ville blive 10 svære min. Åbyhøj kom bedst fra start med 4 hurtige point, men Harlev kom igen. Også på det tidspunkt var Harlev drengene meget gode i forsvaret, fik en masse steals og kom til gode chancer. I midten af perioden var Åby spillerne så frustrerede at de lavede en teknisk fejl.

Tredje periode startede ikke lige så fantastisk for Harlev. Åbyhøj pressede meget på og fik mange steals. Efter et par minutter var det blevet lige 31-31. da tog Harlev en timeout, fordi at vi blev presset så hårdt, at vi kun kunne lave svære afleveringer. Efter at vi lige fik snakket lidt og de nu fik af vide, hvad det nu var de skulle gøre, gik det ellers bedre, selv om vi tabte perioden med 26-10.

Fjerde periode kom Harlev på banen med lidt hængende hoveder. Bagud med 47-39. Efter et par hurtige scoringer, nogle rebounds og en kæmpe stor gejst, fik vi kæmpet os tilbage i kampen. Det var meget tæt til sidst, der stod 55-57 til os med ca. 20 sek. tilbage. Åbyhøj havde bolden og kom op til vores meget nervøse forsvar. De fik lavet nogle gode afleveringer og kom til en fri 3’er. Vi var så heldige, at de brændte og bolden kom i siden. Sammenlagt en meget god kamp fra Harlevs side mod et ellers meget godt spillende Åbyhøj hold.

For Harlev scorede, Mark Iele 17, Anders Tolbøl 13, Simon Karvonen 13, Joakim Neidhard 8, Simon Nerdhard 4, Steffen Brandt 2, Benjamin Kragelund 0, Emil König 0 og Søren Drejer 0.

Skriv et svarSeneste nyt

De seneste nyheder fra Harlev Basket.

Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus – Tina Jørgensen

I dag uddelte Idrætsamvirket Aarhus prisen som “Årets idrætsleder”. Det blev ingen ringere end Harlev Baskets egen Tina Jørgensen, der meget velfortjent løb med...

Indkaldelse til generalforsamling i Harlev Basket

Der afholdes den ordinære generalforsamling den 17. marts 2016 kl. 19.00. Bestyrelsen har besluttet at servere ost og rødvin og derfor er tilmelding nødvendig...

Ingen træning i efterårsferien (uge 42)

Husk at hallen er lukket for fritidsaktiviteter, så der er ingen træning i efterårsferien. Vi ses i uge 43!