Damejunior Mester Harlev – Skovbakken 79-41


Posted on januar 29th, by Martin Krøger in Referater, Referater 2004-2005. No Comments

(26-10, 24-11, 13-9, 16-11)

Harlevs damejunior har haft et par blandede oplevelser med dagens gæster fra Skovbakken. Sæsonens første kamp endte med en noget nervøs sejr på 52-45 hjemme i Harlev. Opgøret i VRI Hal 2 blev i høj grad præget af hjemmeholdets fejlproblemer og gav en Harlev-sejr på 79-52. Det var derfor ikke til at vide hvad der var i vente lørdag eftermiddag, da Skovbakken kom på besøg; udeholdet dukkede op med 6 spillere, hvilket var meget heldigt da Harlev heller ikke kunne mønstre flere til dagens opgør. 

Målet for første periode var at gøre det klart, at der ikke var noget at hente i Næshøjhallen i dag. Nanna startede første angreb med at banke en (meget) lang toer i via pladen. Skovbakken svarede hurtigt igen med deres eget langskud, men det var en stakket frist. Hurtige afleveringer blandet med gode drives gav gode scoringer tæt på kurven. Det åbnede også op for skud udefra, hvilket Line og Melissa flot udnyttede med gode assists fra Rikke og Nanna. Samtidig var forsvaret aktivt og bevægeligt – det var i det hele taget ikke meget, der ikke lykkedes i første periode og efter de første 10 minutter var Harlev foran med 26-10. Forud var gået en sjælden timeout, hvor træneren erklærede at der ikke var noget at sige – vi spillede bare fremragende! :-)

Det er ikke altid lige let at være Harlev og være foran på samme tid. Heldigvis gik det bedre end forventet. Efter 5 minutter af anden periode, hvor holdene skiftedes til at score, trådte Melissa og Nanna ind på scenen igen. På baggrund af et godt, aggressivt holdforsvar og flotte assists fra holdkammeraterne overtog de angrebet og scorede på skift de næste 18 point. Det gav en pauseføring på 50-21 og tro på, at vi er på rette vej i turneringen.

Tempoet faldt naturligt nok en del efter pausen, da føringen syntes rimelig sikker. Der var heller ikke de store fejlproblemer, så der blev plads til at tage ved i forsvaret. Det lykkedes dog ikke for gæsterne at komme i gang til trods for det lavere tempo, da forsvaret ikke ville give sig. Det betød også at pigerne stille og roligt kunne øge føringen – Lines anden treer sikrede en føring på 63-30 inden sidste periode.

Sidste periode var en fortsættelse af forsvarsindsatsen fra de første tre perioder. Det lykkedes Skovbakken at komme lidt bedre fra land i starten af perioden, men det var en stakket frist: gæsterne scorede ikke i de sidste 5 minutter og var givetvis også prægede af kun at være 6 spillere. Resultatet blev en god sejr på 79-41 og to gode point til kontoen.

For Harlev scorede Melissa Diane Jensen 32, Nanna Jørgensen 21, Rikke Klode 12, Line Sejer Thygesen 10, Pernille Høj 4, Katja Vind Nielsen

Skriv et svarSeneste nyt

De seneste nyheder fra Harlev Basket.

Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus – Tina Jørgensen

I dag uddelte Idrætsamvirket Aarhus prisen som “Årets idrætsleder”. Det blev ingen ringere end Harlev Baskets egen Tina Jørgensen, der meget velfortjent løb med...

Indkaldelse til generalforsamling i Harlev Basket

Der afholdes den ordinære generalforsamling den 17. marts 2016 kl. 19.00. Bestyrelsen har besluttet at servere ost og rødvin og derfor er tilmelding nødvendig...

Ingen træning i efterårsferien (uge 42)

Husk at hallen er lukket for fritidsaktiviteter, så der er ingen træning i efterårsferien. Vi ses i uge 43!