Damejunior Mester Harlev – ABK 58-44


Posted on marts 19th, by Martin Krøger in Referater, Referater 2004-2005. No Comments

(12-5, 22-4, 8-16, 16-19)

Sæsonens sidste regulære turneringskamp var mod Aalborg i Næshøjhallen. Kampen var en god mulighed for at se hvor langt holdet var nået med de ting, vi har arbejdet med i sæsonen hidtil.

Vi startede ganske fornuftigt mod en modstander, der havde voldt os periodevise problemer i de første to kampe mod dem. Vi havde stort held med at angribe modstanderne tæt på kurven og det var da også Melissa og Rikke, der sikrede føringen. Pigerne var dog ikke alt for fokuserede på afslutningerne – forsvaret havde endog meget godt fat i gæsterne over hele linjen. Der blev lukket af tæt på kurven – et stort problem i kampen i Aalborg – og perioden sluttede med en føring på 12-5 til Harlev.

I anden periode besluttede gæsterne sig åbenbart for at prøve at stoppe vores drives mod kurven. Det udnyttede Nanna J på fornem vis ved at score de første 8 point i træk, de fleste på mellemdistancen. Vores pres fungerede desuden upåklageligt og det gav en del fastbreaks til pigerne, hvilket især Trine, Pernille og Catrine var god til at udnytte. Perioden var en af de bedre vi har set i år, og selv med flere startere på bænken i lange perioder holdt vi fast og udbyggede føringen til 34-9 ved pausen.

Efter pausen var der tilsyneladende kun ét hold på banen. Det var så gæsterne fra Aalborg, der scorede 10 point i løbet af de første 5 minutter, mens Harlev stadig forsøgte at finde ud af hvor kurven og modstanderne var. Da det gik op holdet, at vi nu skulle score i den anden af banen gik det straks bedre! Rikkes trepointsspil stoppede Aalborgs run og vi vandt resten af perioden med 10-8.

Sidste periode startede ganske udmærket. Vi prøvede så vidt som muligt at holde tempoet oppe, både i forsvaret og i angrebet og det lykkedes i det meste af perioden. Efter at have udbygget føringen til 58-35 gik gassen lidt af ballonen, og Aalborg kunne score de sidste 9 point til slutresultatet 58-44.

For Harlev scorede Nanna Jørgensen 16, Pernille Høj 13, Rikke Klode 9, Melissa Diane Jensen 8, Trine Pedersen 6, Catrine Grønhøj 6, Katja Vind Nielsen 0, Nanna Warthou 0

Skriv et svarSeneste nyt

De seneste nyheder fra Harlev Basket.

Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus – Tina Jørgensen

I dag uddelte Idrætsamvirket Aarhus prisen som “Årets idrætsleder”. Det blev ingen ringere end Harlev Baskets egen Tina Jørgensen, der meget velfortjent løb med...

Indkaldelse til generalforsamling i Harlev Basket

Der afholdes den ordinære generalforsamling den 17. marts 2016 kl. 19.00. Bestyrelsen har besluttet at servere ost og rødvin og derfor er tilmelding nødvendig...

Ingen træning i efterårsferien (uge 42)

Husk at hallen er lukket for fritidsaktiviteter, så der er ingen træning i efterårsferien. Vi ses i uge 43!