Damejunior Mester Harlev – AAIF 40-57


Posted on marts 5th, by Martin Krøger in Referater, Referater 2004-2005. No Comments

(12-11, 4-10, 7-24, 17-12)

Fredag aften i Næshøjhallen var der endnu engang lagt op til lokalopgør mellem Harlev og Åbyhøj, de to eneste hold der inden kampen havde mulighed for at vinde Damejunior Mester. Efter at have tabt den første af de tre kampe med et enkelt point skulle hjemmeholdet vinde dagens opgør for at have chancen for at snuppe den samlede sejr. Det var dog gæsterne der endnu engang var favoritter, da de vundet alle de tætte kampe mod Harlev gennem de senest to sæsoner.

Første periode var – ikke overraskende – meget lige. Ingen af holdene var i stand til at score lette point mod en modstander som de har mødt utallige gange tidligere, så der blev arbejdet hårdt i begge ender. Vi havde svært ved at komme igennem et fysisk stærkt forsvar, men med fornuftigt spil inside og 6 point af Rikke var vi hele tiden et lille skridt foran. Det lykkedes os at holde Åbyhøj farlige fastbreaks i skak, og med et godt forsvar, der lukkede af tæt på kurven førte vi med 12-11 efter de første 10 minutter.

I anden periode fik vi endnu mere besvær med det tunge pres på boldholderen, som gæsterne diskede op med. Der blev stadig arbejdet meget hårdt i forsvaret for at forhindre favoritterne i at stikke af, men kræfterne rakte ikke helt til også at sætte det nødvendige tempo i angrebet. Trine, som i øvrigt spillede en rigtig god kamp i begge ender af banen, bragte os foran med 14-13 og Nanna reducerede til 16-17. Det var dog desværre de eneste scoringer, som det lykkedes os at få med fra en anden periode, der dog rent forsvarsmæssigt var en succes.

Bagud 16-21 inden tredje periode var ikke årsag til større panik, men det var dog bekymrende at pigerne allerede nu var i fejlproblemer. Det var medvirkende til en dårlig rytme i spillet, der ikke blev mindre af, at vi i dagens kamp mønstrede 7 spillere mod Åbyhøjs 12. Da Melissa scorede til 20-26 var det stadig til at få øje på chancen for at komme tilbage i kampen. Den chance blev dog mindre og mindre, efterhånden som vores skud og layups ramte alt andet end kurven. Det var først da Trine scorede 5 minutter senere at der igen kom en smule skik på spillet. I mellemtiden var gæsterne stukket af og var ved indgangen til sidste periode foran med 23-45.

Sidste periode begyndte ikke alt for heldigt, da vi åbenbart stadig savnede evnen til at score på selv de mest åbne chancer. I mellemtiden var vi kommet endog meget langt bagud. Med 5 minutter tilbage af opgøret syntes spillerne så at de kunne begynde at vise, at det skam ikke er tilfældigt at de har vundet over alle de andre hold, de har spillet mod i årets turnering. Åbyhøj havde på dette tidspunkt i kampen valgt at sætte en del af bænkspillerne på banen – det valgte hjemmeholdets piger at straffe ved at vinde de sidste 5 minutter af kampen med 17-4, hvilket gav et slutresultat på 40-57 og en meget fortjent sejr til gæsterne. Sidste opgør i år mod Åbyhøj er allerede om en uge på udebane i Åbyhallen.

For Harlev scorede Rikke Klode 12, Melissa Diane Jensen 12, Trine Pedersen 6, Nanna Jørgensen 6, Catrine Grønhøj 2, Katja Vind Nielsen 0, Pernille Høj 0

Skriv et svarSeneste nyt

De seneste nyheder fra Harlev Basket.

Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus – Tina Jørgensen

I dag uddelte Idrætsamvirket Aarhus prisen som “Årets idrætsleder”. Det blev ingen ringere end Harlev Baskets egen Tina Jørgensen, der meget velfortjent løb med...

Indkaldelse til generalforsamling i Harlev Basket

Der afholdes den ordinære generalforsamling den 17. marts 2016 kl. 19.00. Bestyrelsen har besluttet at servere ost og rødvin og derfor er tilmelding nødvendig...

Ingen træning i efterårsferien (uge 42)

Husk at hallen er lukket for fritidsaktiviteter, så der er ingen træning i efterårsferien. Vi ses i uge 43!