Damejunior Mester – ABK-Harlev 39-69


Posted on februar 19th, by Martin Krøger in Referater, Referater 2004-2005. No Comments

(14-8, 12-19, 4-24, 9-18)

Damejuniorholdet var for første gang nogensinde på besøg i Ålborg hos ABK. Undertegnede har igennem mange år været en flittig gæst på Byplanvejens Skole – med noget blandede resultater til følge. Derfor var det en glædelig overraskelse at pigerne skulle spille i Aalborg Stadion Hal :-)

Pigerne startede som om de lige havde kørt 120 km, inden de fik lov at varme op i 10 minutter inden kampen – hvilket også var tilfældet! Det meste af første periode gik med at komme i gang med noget, der lignede basketball i slow motion. Det udnyttede gæsterne til at score flittigt tæt på kurven, mens vi måtte arbejde bare for at få forsvaret til at fungere nogenlunde. Da pigerne endelig fik en smule tempo i angrebet, lykkedes det dem også gentagne gange at komme til straffelinjen. Desværre scorede vi blot på 4 ud af 10 kast, og hjemmeholdet førte med 14-8 efter 10 minutter.

Det er fra tid til anden nødvendigt for træneren at minde spillerne om, at vi jo ikke kører nordpå for at tabe kampe! Inden anden periode blev disse ord hevet af stalden igen – med begrænset, men dog synlig effekt. Under alle omstændigheder lykkedes det os at hente hjemmeholdets forspring i løbet af 4 minutter, bl.a. med 6 hurtige point af Melissa. Vi havde dog stadig en smule problemer med at dække op for Aalborgs fastbreaks, som holdt dem godt med i kampen i denne periode. I de sidste 4 minutter scorede Nanna J 7 point i træk, hvilket sikrede os en lidt ufortjent føring på 27-26 inden pausen.

I de 5 minutters pause fik Harlevs piger at vide at det ikke var manglende talent, der var årsag til det mindre gode spil i første halvleg. Der var snarere tale om dårlig udnyttelse af det talent, der rent faktisk gemmer sig i holdet. Herefter gik pigerne på banen med et tempo, der var noget anderledes end det de få tilskuere var vidne til i de første 20 minutter. Forsvaret skiftede taktik, hvilket tydeligvis ikke passede hjemmeholdet. Samtidig blev bolden flyttet hurtigt og effektiv fra spiller til spiller. Det gav plads både i og uden for feltet – effektiviteten betød også at vi hurtigt øgede føringen til 40-26, inden hjemmeholdet kom på tavlen med en reducering. Det tog Line 20 sekunder at score 5 point, de sidste 3 på en fast break treer som træneren i al beskedenhed havde kaldt allerede før hun slap bolden! Kampen knækkede i 3. periode, som bød på glimrende Harlev-spil i begge ender. Vi kunne derfor gå til sidste periode med en føring på 51-30.

Ovenpå den dominerende indsats i 3. periode tog pigerne det mere roligt i 4. Det gav en del fejl i forsvaret, men sådan er det jo når man dækker op ved at slå ud med armene! Det tog 7 minutter at score fire point, men med kort tid tilbage af perioden kom en Aalborg-spiller desværre slemt til skade med sin fod. Det tog forståeligt nok modet fra hjemmeholdet, hvilket gjorde slutningen af kampen til en ensidig affære. Kampen endte 39-69 til Harlev og vi fik dermed en god sejr med hjem fra Ålborg.

For Harlev scorede Melissa Jensen 22, Nanna Jørgensen 19, Line Sejer Thygesen 16, Rikke Klode 7, Pernille Høj 4, Trine Pedersen 1, Katja Vind Nielsen 0

Skriv et svarSeneste nyt

De seneste nyheder fra Harlev Basket.

Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus – Tina Jørgensen

I dag uddelte Idrætsamvirket Aarhus prisen som “Årets idrætsleder”. Det blev ingen ringere end Harlev Baskets egen Tina Jørgensen, der meget velfortjent løb med...

Indkaldelse til generalforsamling i Harlev Basket

Der afholdes den ordinære generalforsamling den 17. marts 2016 kl. 19.00. Bestyrelsen har besluttet at servere ost og rødvin og derfor er tilmelding nødvendig...

Ingen træning i efterårsferien (uge 42)

Husk at hallen er lukket for fritidsaktiviteter, så der er ingen træning i efterårsferien. Vi ses i uge 43!