3. division herrer Lemvig – Harlev 66-79


Posted on februar 5th, by Martin Krøger in Referater 2006-2007. No Comments

Lemvig – Harlev 66-79

(18-24, 13-22, 14-16, 22-17)

Planen var egentlig at referenten ville have taget lidt video fra dagens kamp, men da vi kun var 7 mand afsted og dommerne ikke tillod kameraer på banen var dette desværre ikke muligt. Selvom vi kun var 6 rutinerede og en enkelt urutineret, satsede vi alligevel på at vi kunne sætte hjemmeholdet under pres med fastbreaks og aggressivt forsvar.

Det var fra starten de små spillere, der satte dagsordenen, hvilket måske ikke var så underligt, da vi havde Thomas Vissing
som eneste mand over 1.90. Jesper Vium præsenterede sig fra starten med 4 hurtige point, som storesøster Jannie (som har spillet i Lemvig de seneste sæsoner) kunne glæde sig over på tilskuerpladserne. Så var det Thomas Andersens tur med 4 point og det åbnede feltet for Thomas Vissing som scorede de næste fire. Så lukkede Lemvig feltet ned, til store glæde for Ole og undertegnede, der prompte sænkede to hurtige treere. Nu var vi jo ikke det eneste hold på banen; selvom vi spillede godt, så havde Lemvig også stor succes udefra med tre treere mod periodens slutning.

Da det især var hjemmeholdets Lasse Vilhelmsen, der voldte os besvær, valgte vi at gå over i en Box-and-1. Det viste sig at være en glimrende idé, efter et par indledende justeringer. Anden periode tilhørte fuldstændig de to gange Thomas; Vissing havde stort held med at angribe kurven og afslutte over Lemvigspillerne, mens Andersen trak fejl og sænkede både layups og straffekast. Tilsammen scorede de to 20 af vores 22 point i perioden. Samtidig blev der kæmpet godt i zonen, så ved pausen var vi foran med 46-31.

Vi har i denne sæson haft en smule svært ved at komme i gear efter pausen. Dette opgør var ingen undtagelse, da Lemvig havde lavet nogle forsvarsmæssige justeringer, med skift mellem zone og personligt forsvar. Det tog os ca. 5 minutter at finde ud af, hvordan vi nu skulle spille i angrebet. Heldigvis havde hjemmeholdet dog kun scoret 8 point mens vi tågede rundt, så da vi kom ud af vores timeout midt i perioden havde vi stadig en føring på 7 point. Efter timeouten så spillet helt anderledes godt ud og da undertegnede havde god tur i skuddene udefra takket være vores evne til at flytte bolden, kunne vi igen tage afstand til Lemvig. Vi scorede 16 point i anden halvdel af perioden og var foran med 62-45 inden de sidste 10 minutter.

Som det tidligere er skrevet i flere referater, så er vi ikke altid gode til at snøre sækken helt til. Det var vi heller ikke denne gang. Lemvig kom igen bedst i gang, mens vi skulle bruge 4-5 minutter på at få styr på spillet. Vi var dog stadig pænt i front i 7. minut, men så fandt Lemvig ud af, at man godt må afslutte 1 meter bag trepointslinjen! I løbet af 1½ minut scorede de to dybe treere + to point og vupti; så var vi kun foran med 9. Heldigvis for os var Thomas, Ole og Lars Bang stadig friske og kunne udnytte Lemvigs pres til at få layups og straffekast, så vi kunne holde føringen kampen ud.

For Harlev scorede Thomas Vissing 20, Thomas Andersen 19, Martin Krøger 17, Ole Sønderby 13, Jesper Vium 6, Lars Bang 4

Skriv et svarSeneste nyt

De seneste nyheder fra Harlev Basket.

Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus – Tina Jørgensen

I dag uddelte Idrætsamvirket Aarhus prisen som “Årets idrætsleder”. Det blev ingen ringere end Harlev Baskets egen Tina Jørgensen, der meget velfortjent løb med...

Indkaldelse til generalforsamling i Harlev Basket

Der afholdes den ordinære generalforsamling den 17. marts 2016 kl. 19.00. Bestyrelsen har besluttet at servere ost og rødvin og derfor er tilmelding nødvendig...

Ingen træning i efterårsferien (uge 42)

Husk at hallen er lukket for fritidsaktiviteter, så der er ingen træning i efterårsferien. Vi ses i uge 43!