3. division herrer Lemvig – Harlev 65-84


Posted on februar 26th, by Martin Krøger in Referater 2007-2008. No Comments

Lemvig – Harlev 65-84
(13-17, 17-30, 13-15, 22-22)

Vi startede kampen flot med et 7-0 run, hvor bolden blev svunget fornuftigt rundt i angrebet som aftalt. Herefter vågnede Lemvig op, men de kunne dog ikke dæmme op for en godt spillende Michael Sørensen, der førte an på Harlevs vej mod en firepointsføring efter første periode.

Anden periode startede tæt, og begge hold skiftedes til at score. Ved stillingen 28-31 til Harlev valgte vi efter en time-out at skifte til vores 3-2 zone. Det viste sig at være særdeles effektivt, og den resterende del af perioden vandt vi med 16-2. Krøger satte sig igennem med et imponerende steal på Lemvigs egen banehalvdel, hvor han i et fuldt udstrakt hop greb bolden med begge hænder på blot en halv meters afstand af den afleverende Lemvigspiller. Herefter havde han frit lejde til at lægge et nemt lay-up i kurven. Mikkel sendte Lemvig til pause med et ordentligt hak i moralen med tre points og en rigtig flot buzzer beater.

Desværre bød anden periode også på et uheld, da Harlevs mest scorende på daværende tidspunkt, Michael, fik et vrid i ryggen under et fast break og på dramatisk vis måtte udgå af kampen. Heldigvis var den ene dommer fysioterapeut, og efter et kort tilsyn måtte Michael se resten af kampen liggende på maven på Harlevs sidelinie. På trods af stærke smerter var Michael imidlertid i stand til at yde moralsk opbakning fra sit noget akavede leje med motiverende tilråb.

Status ved halvlegen var altså en føring på 30-47 til Harlev. Efter dessiner fra Vissing indledte Morten tredje periode med at bringe sig på tavlen med et par drives mod Lemvigs kurv. Lidt efter sænkede Thomas Andersen en clean dyb treer. Thomas Andersen imponerede gennem hele kampen med stærke angrebsrebounds og put-backs under kurven. Sammen med Mikkel kompenserede han på fornem vis for tabet af Michael i luftrummet. I modsætning til en række tidligere kampe var vi i stand til at holde forspringet, og ved slutningen på tredje periode var stillingen 43-62.

I den korte pause før sidste periode fik vi lagt en hurtig plan til at modvirke det forventede helbanepres fra Lemvigspillerne. Vi fik kort efter brug for planen, da Lemvig dækkede aggressivt op fra periodens start. Heldigvis var situationen et rent eldorado for vores lynhurtige Jesper Vium, der medvirkede til at vi kunne få bolden ført forholdsvis sikkert frem i hvert angreb. Samtidig sendte Vissing den ene to-points scoring i efter den anden. Derfor var vi i stand til at holde føringen mod et Lemvighold, der ellers havde tur i den i sidste periode. Afslutningen på kampen bestod i det hele taget af en ret utraditionel form for basketball, men Lemvigspillerne skal have ros for at kæmpe til sidste sekund.

Dagens mand i skysovs blev fødselsdagsbarnet Thomas Vissing, der efter en svær start kom godt igen og fejrede dagen med hele 27 points.

Straffe: 3/6 hvilket giver en straffekastprocent på 50%. Procenten siger dog ikke meget, da den kun bygger på seks kast – et bemærkelsesværdigt lavt antal. I forrige kamp mod Holstebro skød vi for eksempel 28 straffe.

For Harlev scorede: Thomas Vissing 27 pts, Thomas Andersen 19 pts, Michael Sørensen 17 pts, Mikkel Meldgaard 9 pts, Morten Aasland 6 pts, Jesper Vium 4 pts, Martin Krøger 2 pts.

Skriv et svarSeneste nyt

De seneste nyheder fra Harlev Basket.

Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus – Tina Jørgensen

I dag uddelte Idrætsamvirket Aarhus prisen som “Årets idrætsleder”. Det blev ingen ringere end Harlev Baskets egen Tina Jørgensen, der meget velfortjent løb med...

Indkaldelse til generalforsamling i Harlev Basket

Der afholdes den ordinære generalforsamling den 17. marts 2016 kl. 19.00. Bestyrelsen har besluttet at servere ost og rødvin og derfor er tilmelding nødvendig...

Ingen træning i efterårsferien (uge 42)

Husk at hallen er lukket for fritidsaktiviteter, så der er ingen træning i efterårsferien. Vi ses i uge 43!