3. division herrer Kolding-Harlev 76-75


Posted on januar 10th, by Martin Krøger in Referater 2009-2010. No Comments

I angrebet var pointene flot fordelt og hele 4 spillere scorede tocifret. Martin Høj havde season high og AJ hjalp ligeledes Mathias med at putte point i kurven. Niklas fik fordelt bolden flot og havde masser af assists.

Kampen var meget lige hele vejen. Harlev gik ind til sidste periode nede med 2 point og startede 4. periode meget stærkt med et 11-2 run.
Føringen blev udbygget til 11 point med 3 minutter igen. Her gik Harlev desværre i stå angrebsmæssigt og Kolding fik held med to 3 point scoringer efter "broken plays" og flere angrebsrebounds. Kolding får et 14-0 run og kommer foran med 3. De lykkes Harlev at reducere samt at stjæle bolden med få sekunder tilbage. Desværre vælger dommeren et "no-call" i det efterfølgende fastbreak og Harlev må se sig slået med et sølle point.

Undertegnede burde have kaldt en timeout før op stoppet Koldings run – det var her kampen blev tabt. Kampen viser dog rigtig mange gode takter – især i forsvaret. Det har været en resultatmæssig hård sæson men der bliver mere og mere at bygge på. Det er med fortrøstning at vi går næste halvsæson i møde.

Scoringer for Harlev:
Mathias 25, Martin H. 19, AJ 14, Nik 10, Knop 6, Emil 3

Skriv et svarSeneste nyt

De seneste nyheder fra Harlev Basket.

Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus – Tina Jørgensen

I dag uddelte Idrætsamvirket Aarhus prisen som “Årets idrætsleder”. Det blev ingen ringere end Harlev Baskets egen Tina Jørgensen, der meget velfortjent løb med...

Indkaldelse til generalforsamling i Harlev Basket

Der afholdes den ordinære generalforsamling den 17. marts 2016 kl. 19.00. Bestyrelsen har besluttet at servere ost og rødvin og derfor er tilmelding nødvendig...

Ingen træning i efterårsferien (uge 42)

Husk at hallen er lukket for fritidsaktiviteter, så der er ingen træning i efterårsferien. Vi ses i uge 43!