3. division herrer – Harlev – Vejle 100-58


Posted on marts 10th, by Martin Krøger in Referater 2010-2011. No Comments

I deres tre seneste kampe havde de besejret rækkens nr. 2, 3 og 5. Desuden havde vi sidste år fået klø med 14 point på hjemmebane af samme hold. Til vores fordel talte at vi har været et mere stabilt hold og derfor lå lunt som nr. 4 inden dagens kamp.

Vi begyndte kampen skidt. Der var ikke meget tempo over begivenhederne i begyndelsen, hvilket passede gæsterne særdeles godt. Det haltede især med at løbe hjem i forsvaret og med rotationerne, så vi satte Vejle på linjen til 14 straffekast i de første 10 minutter. Heldigvis havde vi en fordel på guardpladserne, hvor Vejle var en smule tyndt besatte. Det udnyttede Niklas og Mathias fornemt til at holde os inde i kampen, med 8 point hver. Efter en timeout i 6. minut fik vi sat tempoet op i forsvaret og vi vandt resten af perioden 15-8.

I 2. periode havde vi fået færten af, hvordan kampen kunne vindes. Mads var kommet på hårdt arbejde i forsvaret mod Vejles Allan Yongo, der med sine 204 cm og den længste hangtime i 3. division stort set ene mand udgjorde Vejles angreb i de 10 minutter. Det betød igen en del straffekast, men det gjorde også Vejles spil tungt og urytmisk. I den anden ende brugte Mads perioden til at fremvise sit mellemdistanceskud, hvilket også skabte plads til flere gennembrud. Vi holdt Vejle på 11 point og gik til pausen foran med 41-32.

3. periode begyndte jævnbyrdigt, men vi følte hurtigt, at vi kunne sætte os på kampen. Vi havde fordelen af et par folk ekstra på bænken, og vores pres på boldholderne gjorde det svært for Vejle. Samtidig begyndte vores guards at tage over i angrebet, med gode, aggressive drives, der gav scoringer eller straffekast. Balancen på linjen tippede til vores fordel i denne periode, og vi skød 11 for 11. Gæsterne derimod gik helt i stå, og efter at have skudt 23 straffe i de første to perioder, fik de kun to – som de brændte! Fra 7. til 10. minut kunne vi derfor øge føringen fra 56-48 til 71-48 og reelt lukke kampen. I øvrigt var straffekastprocenten for hele kampen 82% (14/17) for Harlev og kun 39% (12/31) for Vejle.

4. periode kunne være endt med en gang badebold, men til trænernes store glæde (og måske overraskelse) fik vi holdt tempoet oppe, hvilket gav en masse frie skud mod Vejles efterhånden noget trætte forsvar. Det udnyttede Mathias til at sikre sig topscorerværdigheden, mens holdet sikrede sig en overbevisende sejr på 100-58 og muligheden for at snuppe en top-3 placering i årets turnering.

For Harlev scorede Mathias Isaksen 30, Niklas Jørgensen 22, Mads Dyrvig 17, Thomas Andersen 10, Emil Sønderbek 4, Martin Krøger 4, Anders Knop 3, Claus Grønlund 2 og Niels Jørgen Rasmussen 0

Skriv et svarSeneste nyt

De seneste nyheder fra Harlev Basket.

Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus – Tina Jørgensen

I dag uddelte Idrætsamvirket Aarhus prisen som “Årets idrætsleder”. Det blev ingen ringere end Harlev Baskets egen Tina Jørgensen, der meget velfortjent løb med...

Indkaldelse til generalforsamling i Harlev Basket

Der afholdes den ordinære generalforsamling den 17. marts 2016 kl. 19.00. Bestyrelsen har besluttet at servere ost og rødvin og derfor er tilmelding nødvendig...

Ingen træning i efterårsferien (uge 42)

Husk at hallen er lukket for fritidsaktiviteter, så der er ingen træning i efterårsferien. Vi ses i uge 43!