2. division damer Svendborg – Harlev 38-52


Posted on januar 25th, by Martin Krøger in Referater 2009-2010. No Comments

Vi tog altså af sted, fem piger i en bil, og satte kursen med Svendborg. Kampen som sådan kan man ikke sige var specielt køn. Vi startede lidt sløvt og var bagud 8-6 efter seks minutter, hvilket ikke helt var forventet, men de sidste tre minutter får vi da også scoret 7 point uden at Svendborg scorer. Perioden ender altså 13-8.

Anden periode bliver ikke en af de bedste vi nogensinde har spillet, men vi også ret uheldige. Catrine kommer til skade med den fod der holdt hende ude anden halvdel af sidste sæson, men hun spiller bravt videre. Jeg selv får ekstra problemer med knæet da en af Svendborg-spillerne lige rammer det forkerte sted. Vi brænder næsten alle vores straffe, men alligevel får vi scoret 17 point, fordi alle spillere byder ind og kæmper super godt!

Tredje periode byder på godt forsvar hvor vi holder Svendborg fra at score i seks minutter. Vi spiller selv fint i angrebet, hvor især Katjas fine skud finder vej til kurven. I alt scorer Svendborg 6 point i denne periode, mens vi scorer 13.

Fjerde periode bliver noget rod mildest talt. Vi får lidt problemer da Svendborg går op og dækker fuld bane, men efter nogen mislykkedes angreb, begynder vi at tage det stille og roligt (Katja bliver dog så overgearet på et tidspunkt at hun kommer til at lave en overlagt fejl – i hvert fald ifølge dommeren, vi andre havde lidt svært ved at se, hvor det overlagte i den fejl var). Stille og roligt kører vi kampen hjem og vinder 52-38.

Vi vil gerne lige sige tusind tak til Tina fordi hun gad tage med os og spille en god kamp (Sejt, mor!)

For Harlev scorede: Katja 9, Nanna 12, Catrine 10, Pernille 14 og Tina 7

Skriv et svarSeneste nyt

De seneste nyheder fra Harlev Basket.

Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus – Tina Jørgensen

I dag uddelte Idrætsamvirket Aarhus prisen som “Årets idrætsleder”. Det blev ingen ringere end Harlev Baskets egen Tina Jørgensen, der meget velfortjent løb med...

Indkaldelse til generalforsamling i Harlev Basket

Der afholdes den ordinære generalforsamling den 17. marts 2016 kl. 19.00. Bestyrelsen har besluttet at servere ost og rødvin og derfor er tilmelding nødvendig...

Ingen træning i efterårsferien (uge 42)

Husk at hallen er lukket for fritidsaktiviteter, så der er ingen træning i efterårsferien. Vi ses i uge 43!