2. division damer Skovbakken – Harlev 65-72


Posted on december 17th, by Martin Krøger in Referater, Referater 2005-2006. No Comments

(10-26, 19-22, 11-12, 21-13)

Lørdag formiddag dukkede en blandet flok Harlev-spillere op i VRI Hal 3 for at spille mod hjemmeholdet, der endnu ikke havde vundet i denne sæson. Dameholdets træner var blevet indkaldt som værnepligtig, så der var vikar på bænken i en kamp, der kunne blive spændende, men som efter stillingen at dømme så overkommelig ud.

I starten af første periode virkede det som om hjemmeholdet ikke helt var kommet ordentligt ud af fjerene, eller i det mindste stadig var ved at varme op. I hvert fald fik værternes spil Harlevs spillere til at ligne superstjerner i angrebet og efter 5 minutter havde 5 forskellige Harlev-spillere scoret uden at Skovbakken havde fået hul på bylden. Da de så endelig kom i gang, faldt det – uheldigvis for dem – sammen med en decideret skudopvisning fra Line, der flot sænkede 9 point fra forskellige steder på banen. Angrebet spillede en flot periode med 26 point, mens forsvaret lukkede 10 point ind.

Efter denne start skulle man tro at kampen var afgjort. Det troede Harlevs spillere da bestemt også, for pludselig indfandt julehumøret sig i vores forsvar! Der blev lystigt delt gaver ud, men samtidig viste Skovbakkens piger flot moral ved ikke at give op trods den noget usikre start. Heldigvis kunne vi stadig dominere inside i angrebsspillet og Stine viste nogle af sine klassiske moves frem. Derfor blev der også plads længere væk fra kurven og da hjemmeholdet havde reduceret føringen med 6 hurtige point på ét minut, svarede Nanna og Line igen med to hurtige treere. Vi kunne gå til pausen med en sikker føring på 48-29, men der var optimisme at spore hos hjemmeholdet.

Tredje periode var noget af en stillingskrig, hvor de to forsvar tog over. Harlevs langskud holdt op med at gå i, mens værterne stadig skulle score alle deres point under kurven. Derfor var det en fornøjelse at se Rikke gå til stålet under begge kurve med godt forsvar og gode scoringer. Vi missede desværre et par straffekast, men afstanden var alligevel forholdsvis komfortabel inden sidste periode: 59-41.

I sidste periode lagde vi fornuftigt fra land med en god fastbreak scoring fra Catrine. Desværre var vores straffekast fortsat et problem (3/10 i perioden) og hjemmeholdet blev stædigt ved med at kæmpe for sagen, selvom der ikke var meget tid at gøre med. Det hjalp naturligvis også på spændingen at Harlevs spillere til tider synes at spille det klassiske “tyrefægterforsvar” (hvor man træder til side og råber “Olé!” når modstanderne løber uhindret forbi mod kurven!). Med 3 minutter igen havde Skovbakken et 10-3 run, men heldigvis fik Stine listet to scoringer i kurven, hvilket stabiliserede spillet, så vi kunne gå hjem med en sejr på 72-65. Skovbakken havde stor ære af kampen, men de to point lunede nu alligevel godt i stillingen. Ikke årets bedste præstation i anden halvleg (og da så sandelig heller ikke af trænervikaren!), men det kan man jo ikke se på Infosport :-)

For Harlev scorede Line Sejer Thygesen 18, Stine Dam Pedersen 14, Rikke Klode 12, Nanna Jørgensen 12, Pernille Høj 4, Karina Heide 0, Nanna Warthou 0

Skriv et svarSeneste nyt

De seneste nyheder fra Harlev Basket.

Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus – Tina Jørgensen

I dag uddelte Idrætsamvirket Aarhus prisen som “Årets idrætsleder”. Det blev ingen ringere end Harlev Baskets egen Tina Jørgensen, der meget velfortjent løb med...

Indkaldelse til generalforsamling i Harlev Basket

Der afholdes den ordinære generalforsamling den 17. marts 2016 kl. 19.00. Bestyrelsen har besluttet at servere ost og rødvin og derfor er tilmelding nødvendig...

Ingen træning i efterårsferien (uge 42)

Husk at hallen er lukket for fritidsaktiviteter, så der er ingen træning i efterårsferien. Vi ses i uge 43!