2. division damer Skovbakken – Harlev 33-59


Posted on december 10th, by Martin Krøger in Referater 2006-2007. No Comments

Aftalen var fra starten at vi skulle forsøge at udnytte vores tempo fra starten. De seneste træninger har haft fokus på tempo og straffekast, og det var rart at se at i hvert fald én af tingene lykkedes i dagens kamp :-)

Vi begyndte kampen i helbanepres. Det er ikke noget vi ellers normalt praktiserer, men opgaven var at stresse Skovbakkens spillere, så de ikke fik gang i det organiserede angrebsspil, men i stedet blev presset op i vores tempo. Det viste sig at være den rigtige beslutning, da spillerne virkelig gav sig 100% i arbejdet. Heldigvis for os var vores forsvars-es Catrine Grønhøj blevet nogenlunde klar efter en skade midt i ugen og hun arbejdede forbilledligt med at presse Skovbakkens point guard over hele banen. I vores angrebsspil satsede vi på fastbreaks efter turnovers og rebounds, men de gange vi ikke kom hurtigt af sted, fik vi alligevel sat et fornuftigt angrebsspil op. I løbet af de første 6 minutter etablerede vi en 10-0 føring, og selv om Skovbakken kom en smule i gang, havde vi alligevel en klar fornemmelse af at vi kunne sætte os på kampen tidligt. Katrine Graversen havde nogle fine aktioner i angrebet og både Nanna Jørgensen og Malene Røgen havde gode skud og gode fastbreaks. Vi var derfor foran 18-7 efter de første 10 minutter.

Vi gik en smule ned i tempo i angrebet i starten af anden periode. Skovbakken fik justeret deres forsvar og havde en god periode på 3-4 minutter. Vi holdt dog hovedet koldt og fik en smule mere styr på angrebsspillet, efterhånden som perioden skred frem. Efter hjemmeholdet havde reduceret vores føring til 23-17, fik vi gang i skuddene udefra. Først sænkede Nanna en treer, hvorefter Anne Stenbjerg i den næste angreb scorede en – for nogen – noget overraskende treer via pladen. Da Skovbakken samtidig var 1 for 8 på straffekast i perioden kunne vi gå til pausen med en sikker føring på 34-18.

For at være helt sikre på, at der ikke blev nogen tvivl om at vi ville vinde kampen, fortsatte vi det aggressive forsvar umiddelbart efter pausen. Hjemmeholdets spillere så også noget møre ud i starten af tredje periode, men efter en forvredet fod var de også blot 6 spillere mod vores 9. Vi havde især godt fat i spillet under kurven, hvor Sarah Meltz (9 point i perioden) og Katrine havde rigtigt fine afslutninger efter gode afleveringer og masser af bevægelse, præcis som aftalt. Midt i perioden stoppede vi presset, da føringen nåede 29 point.

Sidste periode bar tydeligt præg af at vi havde fået afgjort kampen tidligt. Katrine Graversen cementerede sejren og afsluttede en meget fin kamp med vores sidste 4 point og Katja Vind Nielsen fik fornøjelsen af dække sin storesøster op (og holde hende fra scoring imens). Resultatet blev sæsonens første sejr, der blev så sikker som 59-33.

For Harlev scorede Katrine Graversen 15, Nanna Jørgensen 11, Sarah Meltz 11, Malene Røgen 10, Catrine Grønhøj 5, Anne Stenbjerg 5, Gudbjörg Stefansdottir 2, Thea Lebech og Katja Vind Nielsen 0

Skriv et svarSeneste nyt

De seneste nyheder fra Harlev Basket.

Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus – Tina Jørgensen

I dag uddelte Idrætsamvirket Aarhus prisen som “Årets idrætsleder”. Det blev ingen ringere end Harlev Baskets egen Tina Jørgensen, der meget velfortjent løb med...

Indkaldelse til generalforsamling i Harlev Basket

Der afholdes den ordinære generalforsamling den 17. marts 2016 kl. 19.00. Bestyrelsen har besluttet at servere ost og rødvin og derfor er tilmelding nødvendig...

Ingen træning i efterårsferien (uge 42)

Husk at hallen er lukket for fritidsaktiviteter, så der er ingen træning i efterårsferien. Vi ses i uge 43!