2. division damer Lundergaard – Harlev 61-55


Posted on marts 10th, by Martin Krøger in Referater, Referater 2005-2006. No Comments

(20-7, 13-15, 8-20, 20-13)

Den udsatte kamp mod Lundergaard blev efter megen ventetid endelig fastsat til en hverdagsaften i marts. En lille flok Harlev-spillere kunne derfor se frem til at tilbringe fredag aften i Hjørring, der til lejligheden var både mørk, kold og snedækket. Heldigvis var der både varmt og lyst i seminariets hal, men det var også den eneste form for gæstfrihed, som vi mødte i kampens start.

Første periode bar nemlig præg af at pigerne havde 15 minutters opvarmning efter 2 timers (ganske vist hyggelig) biltur. Værterne stillede op i en zone, som gav anledning til en del besvær og tabte bolde. Nu er “overrakte” måske et mere præcist udtryk, for det føltes til tider som om pigerne forærede bolden væk. En smule startbesvær var måske hvad man kunne forvente, og pigerne hang på til midt i perioden. Med 4 minutter igen og stillingen 8-7 til hjemmeholdet, satte værterne lige pludselig turboen på i såvel angreb som forsvar og i løbet af ingen tid havde de scoret 12 point i træk.

Bagud med 20-7 efter en skidt spillet første periode kunne det kun gå én vej…skulle man tro. Det lykkedes os at komme bagud med 15 point, indtil Rikke med fire hurtige point fik vendt stemningen en smule. Line, der indtil nu havde fokuseret mest på forsvar og forsvarsrebounds, gav med en treer en forsmag på hvad der ventede værterne i anden halvleg. Selvom vi stadig var bagud, begyndte pigerne at tro på, at de kunne spille sig igennem Lundergaards forsvar. Langsomt fik vi spist af føringen, men til allersidst missede vi et layup, der førte til to point i den modsatte ende lige inden pausen.

I pausen talte vi kort om, hvordan vi bedst kunne komme igen. Det viste sig at være en god idé at flytte bolden hurtigt rundt og ikke blot stå og se på, mens de andre spillede basket! Især fandt vi ud af at det er et godt træk at få Rikke med i spillet, for hun lagde hårdt fra land med fire point, som fik værternes føring ned på 7 point. Rikkes flotte spil gav plads til et af vores andre våben, som Lundergaard ikke havde set så meget til. Line satte fra det 3. til det 8. minut fire treere, på trods af at hele Hjørring til sidst var klar over at de skulle ud til skuddene! Den sidste treer gav os en føring på 7 point, 42-35. Jeg har endnu ikke nævnt gæsternes angrebsspil i denne periode, og det er der en rigtig god grund til: På grund af fantastisk forsvarsspil, scorede de stort set først til sidst i perioden, men der var Harlevs piger også noget trætte. Nanna W var desværre ikke helt på toppen, så de 5 øvrige spillere fik stort set fuld spilletid allesammen. Til trods herfor var vi foran med et enkelt point inden sidste periode.

Lundergaard var dog ikke tilfredse med at vi havde indhentet dem, så på trods af en heroisk indsats af især Line i forsvaret, fik hjemmeholdet held med at spille bolden tæt på kurven. Nanna og Line gjorde deres bedste for at holde os inde i kampen med scoringer udefra, og Lines sjette treer gav os en føring på 48-45. Desværre var Lundergaard nu igen gode til at udnytte chancerne og med ni point på stribe vendte de kampen til egen fordel. Med to minutter igen reducerede Line føringen til blot tre point, men lige efter havde værterne et three point play, som reelt afgjorde kampen. Vi måtte tage til takke med et nederlag på 61-55, efter en meget omskiftelig kamp. Stor ros til Lundergaard, som spillede en hel del bedre end sidst vi så dem, og meget stor ros til Line, som tangerede Anne Krøgers klubrekord med 7 treere og som derudover spillede det bedste forsvar, vi har set på holdet i lang tid.

For Harlev scorede Line Sejer Thygesen 23, Rikke Klode 14, Nanna Jørgensen 6, Catrine Grønhøj 6, Pernille Høj 6, Nanna Warthou 0

 

Skriv et svarSeneste nyt

De seneste nyheder fra Harlev Basket.

Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus – Tina Jørgensen

I dag uddelte Idrætsamvirket Aarhus prisen som “Årets idrætsleder”. Det blev ingen ringere end Harlev Baskets egen Tina Jørgensen, der meget velfortjent løb med...

Indkaldelse til generalforsamling i Harlev Basket

Der afholdes den ordinære generalforsamling den 17. marts 2016 kl. 19.00. Bestyrelsen har besluttet at servere ost og rødvin og derfor er tilmelding nødvendig...

Ingen træning i efterårsferien (uge 42)

Husk at hallen er lukket for fritidsaktiviteter, så der er ingen træning i efterårsferien. Vi ses i uge 43!