2. division damer Lemvig 2 – Harlev 70-44


Posted on december 17th, by Martin Krøger in Referater 2011-2012. No Comments

Vel ankommet til Lemvig… Det vil sige, bil 1 var vel ankommet til Lemvig, men bil 2 var ingen steder at se. Det var dommerbordet heller ikke, så det gik lige op i den sidste ende.

Vi begyndte kampen med 6 spillere og for en gangs skyld sluttede vi også kampen med 6 spillere, som næsten så mere friske ud, end da vi begyndte! Lemvig lagde som ventet bedst fra land, men vi ydede fin modstand i kampens indledning. Som i det første opgør havde Lemvig sat zonepresset op fra starten og det skulle vi lige vænne os til. I det almindelige spil var vi fint med og havde vi ramt på vores straffekast, havde det set væsentligt bedre ud.

I anden periode gjorde vi det endnu bedre. Liva og Catrine tog sig på skift af Lemvigs bedste spiller, hvilket de gjorde fremragende. De fandt også tid til at sænke fine scoringer i angrebet, hvor vi var meget bedre med. Mod slutningen af perioden bød kaptajn Tina Jørgensen ind med et par gode afslutninger og vi kom så tæt på som 22-29. Desværre mistede vi lige fokus de sidste 90 sekunder og ved pausen var vi nede med 22-35.

Efter pausen holdt vi fast i de gode takter, mens vi prøvede at holde snor i Lemvig. 5 forskellige spillere bidrog med scoringer og vores angrebsspil var i perioder noget af det bedste, vi har leveret i år. Desværre savnede vi lige en ekstra udskiftningsmulighed og den træthed kostede lidt ekstra i forhold til tabte bolde i opspillet og mistede rebounds.

Sidste periode bar lidt præg af vores hårde arbejde i de første tre perioder. Vi gjorde stadig de rigtige ting i angrebet, men kvaliteten i afslutningerne faldt betragteligt. Vi fik også problemer med at holde Lemvig fra gode forsøg tæt på kurven, så det endte med et nederlag på 70-44 til topholdet.

Til trods for resultatet synes vi, at vi spillede en glimrende kamp, set i forhold til den første kamp. Vi manglede lidt luft undervejs og måske lidt køligere hoveder mod presset, men alt i alt en rigtig fin indsats af pigerne.

For Harlev scorede Catrine Grønhøj 13, Nanna Jørgensen 8, Pernille Høj 7, Liva Asmussen 6, Tina Jørgensen 6, Katja Vind Nielsen 4

Skriv et svarSeneste nyt

De seneste nyheder fra Harlev Basket.

Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus – Tina Jørgensen

I dag uddelte Idrætsamvirket Aarhus prisen som “Årets idrætsleder”. Det blev ingen ringere end Harlev Baskets egen Tina Jørgensen, der meget velfortjent løb med...

Indkaldelse til generalforsamling i Harlev Basket

Der afholdes den ordinære generalforsamling den 17. marts 2016 kl. 19.00. Bestyrelsen har besluttet at servere ost og rødvin og derfor er tilmelding nødvendig...

Ingen træning i efterårsferien (uge 42)

Husk at hallen er lukket for fritidsaktiviteter, så der er ingen træning i efterårsferien. Vi ses i uge 43!