2. division damer Kolding/Haderslev – Harlev 59-51


Posted on marts 6th, by Martin Krøger in Referater 2009-2010. No Comments

Ganske rigtigt. Kampen startede noget svingende fra begge hold, som ikke synes at kunne få deres forsvar til at virke helt optimalt. Derfor endte første periode også 17-15, uden det helt store spil.

2. periode var næsten lige så tæt som første. Kolding lykkedes med at komme foran med 8 point inden vi fik reduceret.  Endnu engang var der tale om en rodet periode dog med langt bedre forsvar fra Harlevs side end i 1. periode, hvilket resulterede i en pauseføring til Kolding på 28-27.

Efter pausen ændrede spillet sig ikke meget fra første halvleg.  Især forsvaret hos Harlev tog lidt tid om at komme i gang, men angrebsspillet vist momentvis gode takter.

Sidste periode bag præg af, at dommerne havde bestemt sig for at lægge en noget anderledes linje end vi ellers er vant til, hvilket havde fået Catrine i fejlproblemer i 3. periode. Med 2 minutter igen var Harlev bagud med 3 point, og det var derfor vigtigt at holde de gode takter i forsvaret, og samtidig komme frem til gode chancer i angrebet. Det sidste lykkedes dog ikke, og Kolding vandt kampen 59-51.

For Harlev scorede Pernille 17, Catrine 13, Nanna 10, Rikke 5, Katja 4, Randi 2

Skriv et svarSeneste nyt

De seneste nyheder fra Harlev Basket.

Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus – Tina Jørgensen

I dag uddelte Idrætsamvirket Aarhus prisen som “Årets idrætsleder”. Det blev ingen ringere end Harlev Baskets egen Tina Jørgensen, der meget velfortjent løb med...

Indkaldelse til generalforsamling i Harlev Basket

Der afholdes den ordinære generalforsamling den 17. marts 2016 kl. 19.00. Bestyrelsen har besluttet at servere ost og rødvin og derfor er tilmelding nødvendig...

Ingen træning i efterårsferien (uge 42)

Husk at hallen er lukket for fritidsaktiviteter, så der er ingen træning i efterårsferien. Vi ses i uge 43!