2. division damer Kolding/Haderslev – Harlev 59-49


Posted on november 23rd, by Martin Krøger in Referater 2009-2010. No Comments

Starten på første periode startede med at Lange Line med de lange arme, efter et godt hop, endte med bolden, men bolden viste sig hurtigt ikke at være specielt samarbejdsvillig og inden de dejlige damer havde nået at tælle til tre minutter, var stillingen 8-1 til Kolding. Damerne fra Kolding måtte dog kalde en time-out i 5. minut, hvilket viste sig at blive til Harlevs fordel. Efter en lille slurk vand og et klap et Coach Krøger ændredes stillingen til 8-13 på 3 minutter. Fordelingen af scoringerne var fordelt jævnt på holdet, men fordelingerne af bolde der havde svært ved at nå op over ringen forholdte sig på få. Netop denne, ja lad mig citere Nik og Jay ”boing, boing”-thing som bolden havde, gjorde at vi ved første periodes udgang førte med kun 3 point – 12-15.

Far Krøger begyndte i 2. periode at trippe og et par enkelte tilråb kom der også fra bænken, hvoraf essensen kan jævnføres til trofaste Nik og Jays sang ”Gå For Det” som lyder:

 ”hey, jeg ved du har hvad jeg vil ha’
så bare vis det baby.
for du ved hvad der skal til,
hold dig ikk’ tilbage, hold dig ikk’ tilbage – hey”

De dejlige damer havde dog svært hvad at vise hvad de kunne udover nærværende Nanna, som med fem flotte scoringer var med til at sikre stillingen ved 2. periodes udgang: 31-31

Denne stilling fik fader Krøger til at trippe yderligere og i pausen fik de dejlige damer besked på ikke at gøre det sværere end det var…. Dette skulle vise sig at være lettere sagt end gjort. Mens de dejlige damer ikke længere virkede helt friske begyndte skyerne tilmed at trække indover Kolding.

I tredje startede det simpelt og langt om længe fik Harlev trukket en fejl der medførte 2 straffe. De drønlækre dommere var ikke gavmilde med disse, men i 2. halvleg blev det dog til 8 straffe størstedelen til ellevilde 11 og to til knivskarpe Catrine der scorede 100 %.

Derimod bukkede holdet under da en zone skulle afprøves og Kolding fik overtaget. De dejlige damer forsøgte at få Kække Coach til at tage sin ord tilbage som Nik og Jay ønsker at hun vil tage en af dem tilbage i sangen ”tag mig tilbage” :

Tag mig tilbage alting var så let
Tag mig tilbage alting var så nyt
Tag mig tilbage alting var så vildt

 
I 4. periode gik vi derfor tilbage til motion, hvilket lykkedes når de dejlige damer spillede det korrekt. Tabeangsten var forsvundet og de dejlige damer forsøgte nu at angribe kurven, hvilket viste sig at komme dem til gode i form af trukne fejl og udvisning fra det andet hold. De dejlige damer var dog ikke tilstrækkelige i søndagens kamp og måtte trætte vende bilerne mod Harlev i silende regn.
I øvrigt var det en kreativ kamp fra begge holds sider der med alternative afslutninger fx baglænsskud fra midten (HUN SCOREDE!!!!!!) eller forsøg på afslutning gennem spiller (;

Ikke alle kom på scoringstavlen, men KatjaKajs lange og sikre arme og Randis korte, men kraftfulde ben havde ingen kunnet undvære.
Rikke: 18 Nanna: 17 Catrine: 6 Line: 4 Pernille: 4

Skriv et svarSeneste nyt

De seneste nyheder fra Harlev Basket.

Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus – Tina Jørgensen

I dag uddelte Idrætsamvirket Aarhus prisen som “Årets idrætsleder”. Det blev ingen ringere end Harlev Baskets egen Tina Jørgensen, der meget velfortjent løb med...

Indkaldelse til generalforsamling i Harlev Basket

Der afholdes den ordinære generalforsamling den 17. marts 2016 kl. 19.00. Bestyrelsen har besluttet at servere ost og rødvin og derfor er tilmelding nødvendig...

Ingen træning i efterårsferien (uge 42)

Husk at hallen er lukket for fritidsaktiviteter, så der er ingen træning i efterårsferien. Vi ses i uge 43!