2. division damer Harlev-Svendborg 55-24


Posted on december 4th, by Martin Krøger in Referater 2009-2010. No Comments

Man må sige vi kom meget udmærket fra start. Efter 7 minutters spilletid var vi foran 18-0, hvilket skyldtes godt forsvar og godt aggressivt spil i angrebet. 1. periode endte 20-4, og vi føltes os rimelig godt tilpas med at være så meget foran for en gang skyld.

Men Svendborg havde selvfølgelig ikke tænkt sig at give op, og deres zone-forsvar blev lidt af et problem for os i 2. periode. Vi spillede mildest talt ikke godt i den periode, og der gik 5 minutter før Catrine scorede vores første point i den periode. I den periode begyndte vi også for alvor at lade os stresse af, at dommerne ikke helt gav os de fejlkendelser, vi synes, vi havde gjort os fortjent til. Ikke alle vores drives mod kurven blev belønnet som vi synes de skulle, og vi følte os en smule snydt, men vi kæmpede videre. Periode endte 10-10 hvilket gav halvlegsresultatet: 30-14.

3. periode blev en mål-fattig affære, og det var ikke køn basket, der blev vist for de 5 tilskuere, der var tilbage i hallen. 9-3 til os endte den, og vi kunne ikke være synderlig tilfredse med vores indsats i angrebet.

I 4. periode kom Tina Jørgensen på banen. Jeg (Nanna) havde samlet lidt for mange fejl sammen (mener selv helt klart at ikke alle de fejl var der!). Det gik meget bedre i denne periode med angrebet. Måske fordi Svendborg gik tilbage i personlig forsvar. Forsvaret var også meget bedre i denne periode. Vi lavede nogen steals, og fik gang i vores fastbreaks. Perioden endte 16-7.

Alt i alt en god første hjemmekamp :-)

For Harlev scorede: Nanna 19, Catrine 10, Rikke 18, Pernille 6 og Tina 2

Skriv et svarSeneste nyt

De seneste nyheder fra Harlev Basket.

Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus – Tina Jørgensen

I dag uddelte Idrætsamvirket Aarhus prisen som “Årets idrætsleder”. Det blev ingen ringere end Harlev Baskets egen Tina Jørgensen, der meget velfortjent løb med...

Indkaldelse til generalforsamling i Harlev Basket

Der afholdes den ordinære generalforsamling den 17. marts 2016 kl. 19.00. Bestyrelsen har besluttet at servere ost og rødvin og derfor er tilmelding nødvendig...

Ingen træning i efterårsferien (uge 42)

Husk at hallen er lukket for fritidsaktiviteter, så der er ingen træning i efterårsferien. Vi ses i uge 43!