2. division damer Harlev – Skovbakken 55-40


Posted on januar 26th, by Martin Krøger in Referater, Referater 2005-2006. No Comments

(17-9, 13-13, 14-8, 11-10)

Torsdag aften tog Harlevs damehold mod gæsterne fra Skovbakken. Aftenens modstander var fortsat uden sejr i turneringen hidtil, men den første kamp mellem de to hold var endt med en smal sejr til Harlev, så intet var afgjort på forhånd.

Sidst de to hold mødte hinanden havde Harlev stort set afgjort kampen i de første 10 minutter. Det blev ikke tilfældet denne gang, primært fordi Harlev ikke var helt så træfsikre i skuddene udefra. Forsvaret var derimod fornuftigt spillende og aftalerne blev stort set overholdt. Harlev dominerede de første 5 minutter af perioden, som gav en føring på 8-1 efter gode scoringer af fire forskellige spillere. Herefter kom gæsterne mere med i spillet, men Harlevs angrebsspil holdt føringen, som Line udbyggede til 17-9 med en flot treer i periodens sidste minut.

I anden periode forsøgte Skovbakken sig med en anden forsvarstaktik, som – i hvert fald indledningsvist – viste sig at være noget mere effektiv end den, gæsterne hidtil havde disket op med. Vi skulle under alle omstændigheder hen i det 5. minut før Rikke kunne score vores første 2 point i perioden. I mellemtiden var føring skrumpet en smule ind, og efter 6 minutter var stillingen 21-20. Heldigvis havde Stine fundet et par old school moves frem fra godteposen og hun scorede 7 af sine i alt 13 point i sidste halvdel af perioden. Det gav også mere luft i forsvaret, hvor der blev arbejdet fornuftigt videre. Det gav en pausestilling på 30-22, men kampen føltes stadig tæt, især fordi Skovbakken kæmpede glimrende for sagen.

Efter en kort pause var Harlevs piger klar til at tage fat igen. Målet var at afgøre kampen inden sidste periode, samt at få sat lidt mere skik på angrebsspillet. Både Line og Nanna J havde spillet hele kampen indtil nu, men det forhindrede dem ikke i at fortsætte det gode spil efter pausen. Samtidig kæmpede Catrine hårdt i forsvaret og i angrebet (hvor det dog mest var for at finde ud, hvor man løber hen som guard!). Alt i alt gav det en del åbne chancer, som pigerne for en stor del udnyttede. Heldigvis for Skovbakken havde de taget deres nr. 10 M. Pedersen med, for hun scorede alle deres 8 point på de 10 minutter. Inden sidste periode var føringen på 44-30.

Nanna J viste ikke tegn på træthed men startede 4. periode med en treer og øgede dermed Harlev-føringen til 17 point. Alligevel var det som om spændingen ikke var ude af kampen, og med god grund; Skovbakken viste at de havde god gavn af de spillere, der var kommet til undervejs i kampen og der blev sat 8 hurtige point. Pigerne viste dog at man godt kan spille rutineret basketball, selvom man næsten kun lige er blevet 16 år! I de sidste minutter tog de lange angreb lidt modet fra gæsterne, især da Stine sluttede et 24-sekunders angreb af med en scoring til 55-40. Der blev ikke scoret yderligere, og slutresultatet blev en god sejr og to point mere til den samlede stilling, der nu ser helt fornuftig ud.

For Harlev scorede Stine Dam Pedersen 13, Nanna Jørgensen 11, Line Sejer Thygesen 10, Rikke Klode 10, Catrine Grønhøj 5, Pernille Høj 5, Nanna Warthou 0

Skriv et svarSeneste nyt

De seneste nyheder fra Harlev Basket.

Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus – Tina Jørgensen

I dag uddelte Idrætsamvirket Aarhus prisen som “Årets idrætsleder”. Det blev ingen ringere end Harlev Baskets egen Tina Jørgensen, der meget velfortjent løb med...

Indkaldelse til generalforsamling i Harlev Basket

Der afholdes den ordinære generalforsamling den 17. marts 2016 kl. 19.00. Bestyrelsen har besluttet at servere ost og rødvin og derfor er tilmelding nødvendig...

Ingen træning i efterårsferien (uge 42)

Husk at hallen er lukket for fritidsaktiviteter, så der er ingen træning i efterårsferien. Vi ses i uge 43!