2. division damer Harlev – ABK4 55-48


Posted on februar 28th, by Martin Krøger in Referater 2011-2012. No Comments

Der var ikke kun tyndt besat ved dommerbordet. Bænken var også ikke-eksisterende, så vi spillede et forholdsvist afventende forsvar for at spare på fejl og kræfter. Til gengæld var planen at give den gas i angrebet. Den plan fik ABK lagt tidligt på is ved at stille op i en meget aggressiv zone, som gav os en del besvær. Vi havde heldigvis god gavn af Pernilles drives, som holdt os foran med et mulehår i de første 10 minutter.

I anden periode begyndte vi glimrende, for derefter at gå helt i stå igen. Vi måtte kæmpe hårdt for pointsene, mens ABK kom ganske let til deres scoringer. Midt i perioden gik gæsterne fra 20-16 til 22-28 og det så faktisk en smule skidt ud. Katja fik dog udnyttet hullerne i zonen med to fine langskud til at holde afstanden nede på 6 point ved pausen.

I pausen fik vi samlet op på aftalerne i forsvar og angreb, så vi ikke skulle bruge så meget energi forgæves. Endnu engang lykkedes det Pernille at splitte ABK’s forsvar ad, hvilket gav plads til både hende selv og Catrine, som også trådte i karakter i 3. periode. Vi fik også meget bedre styr på forsvaret, men det lykkedes os kun at reducere gæsternes føring til 3 point.

I sidste periode gik ABK over til en rigtig håndboldmandsopdækning af Pernille. Det skabte en smule forvirring, men ikke mere end at vi kom os over det. Katja viste igen sine evner som skytte og midtvejs i perioden var stillingen lige. Så knækkede filmen for ABK, da formand Tina køligt sænkede to straffekast og et langskud. Vores forsvar lukkede totalt af og selvom vi brændte 5 straffekast i træk, så var pigerne (ikke træneren!) aldrig i tvivl om at de ville køre sejren hjem.

For Harlev scorede Catrine Grønhøj 14, Pernille Høj 12, Rikke Klode 10, Katja Nielsen 9, Tina Jørgensen 8

Skriv et svarSeneste nyt

De seneste nyheder fra Harlev Basket.

Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus – Tina Jørgensen

I dag uddelte Idrætsamvirket Aarhus prisen som “Årets idrætsleder”. Det blev ingen ringere end Harlev Baskets egen Tina Jørgensen, der meget velfortjent løb med...

Indkaldelse til generalforsamling i Harlev Basket

Der afholdes den ordinære generalforsamling den 17. marts 2016 kl. 19.00. Bestyrelsen har besluttet at servere ost og rødvin og derfor er tilmelding nødvendig...

Ingen træning i efterårsferien (uge 42)

Husk at hallen er lukket for fritidsaktiviteter, så der er ingen træning i efterårsferien. Vi ses i uge 43!