2. division damer Fredericia-Harlev 40-58


Posted on januar 16th, by Martin Krøger in Referater 2009-2010. No Comments

Første periode startede med en scoring fra Fredericia, som dog hurtigt blev efterfulgt af fem scoringer i træk fra Harlev – en fra hver spiller. Her tog Fredericia så en af sine mange time-outs, som dog ikke hjalp det helt store, da perioden endte 11-19.

Anden periode var en meget pointfattig periode, hvor Fredericias nr. 5 bl.a. scorede to MEGET høje 3’ere, til Catrines store fortvivlelse. Perioden endte 8-11, hvilket gav et halvlegsresultat på 19-30.

Tredje periode blev langt mere underholdende. Ca. midt i perioden skyder Fredericia da der er godt to sek. tilbage på skuduret, bolden rammer ringen, bliver rebounded af en Fredericiaspiller, som sender bolden af sted mod kurven igen, Catrine rebounder og dommeren fløjter. Her forklarer han så, at det er Fredericias bold i siden, da der var 24-sekunder – til stor forvirring for hele holdet. Perioden bød også på annullerede straffe til Catrine, som blev omstødt til bolden i siden i stedet, da dommerbordet måske ikke var de mest rutinerede. Desuden indeholdt tredje periode også kampens detalje. Katja laver et monster block, som rammer Rikke oven i hovedet og ryger derefter lige i hænderne på undertegnede. Perioden endte 11-16.

Fjerde periode blev knap så underholdende som tredje. Fredericia begyndte at dække fuldbane, et træk som måske ikke var til deres fordel, da hele holdet ikke helt forstod den besked. Dette resulterede i, at vi spillede mere forsvar i denne periode end vi havde resten af kampen. Perioden endte 10-12, og gav dermed en fortjent sejr til Harlev.

Alt i alt en god kamp, hvor vi fik spillet noget godt basket, på trods af at modstanden måske ikke var stor.

For Harlev scorede Nanna 23, Rikke 14, Pernille 13, Catrine 4, Katja 4

Skriv et svarSeneste nyt

De seneste nyheder fra Harlev Basket.

Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus – Tina Jørgensen

I dag uddelte Idrætsamvirket Aarhus prisen som “Årets idrætsleder”. Det blev ingen ringere end Harlev Baskets egen Tina Jørgensen, der meget velfortjent løb med...

Indkaldelse til generalforsamling i Harlev Basket

Der afholdes den ordinære generalforsamling den 17. marts 2016 kl. 19.00. Bestyrelsen har besluttet at servere ost og rødvin og derfor er tilmelding nødvendig...

Ingen træning i efterårsferien (uge 42)

Husk at hallen er lukket for fritidsaktiviteter, så der er ingen træning i efterårsferien. Vi ses i uge 43!