2. division damer AUS – Harlev 46-50


Posted on marts 6th, by Martin Krøger in Referater 2009-2010. No Comments

Som i alle andre kampe, var vi også de mindste i denne, hvilket betød at vi skulle arbejde både for at få bolden i kurven og for at få rebounds under kurven! Men vi fik dog alligevel lagt os i spidsen med en stilling efter første periode på 10-4. anden periode var meget lige for de to hold der begge fik 12 point lagt til på tavlet. Dog skal det bemærkes at Karina gjorde sin entré, med en noget bemærkelsesværdi fejl, hvor der IKKE skulle være nogen mulighed for bolden i at komme i kurve, hvilket hun klarede glimrende! Med dette gik vi til pause med en stilling på 22-16 til Harlev.

Efter pausen kom vi på banen igen, men noget mere udmattede! I tredje periode fik AUS halet lidt ind på os og perioden endte med en stilling på 41-28 til Harlev. I fjerde perioder blev de dog lettere frustrerede på AUS holdet, både på banen og på bænken. Det blev til små anmærkninger af forskellig karakter, og ikke altid var de lige tilfredse med dommernes kendelser. Dette resulterede også i flere anmærkninger fra dommerne!

Alt dette var selvfølgelig ikke nok til at slå Harlev af pinden, der vinder over AUS med et slutresultat på 50-46.

Katja Vind Nielsen

Og Alice, vi ser frem opfølgeren på videoen ”basket er bare bedst – del 4” (familien behandler ikke det yndige barn godt)!

Skriv et svarSeneste nyt

De seneste nyheder fra Harlev Basket.

Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus – Tina Jørgensen

I dag uddelte Idrætsamvirket Aarhus prisen som “Årets idrætsleder”. Det blev ingen ringere end Harlev Baskets egen Tina Jørgensen, der meget velfortjent løb med...

Indkaldelse til generalforsamling i Harlev Basket

Der afholdes den ordinære generalforsamling den 17. marts 2016 kl. 19.00. Bestyrelsen har besluttet at servere ost og rødvin og derfor er tilmelding nødvendig...

Ingen træning i efterårsferien (uge 42)

Husk at hallen er lukket for fritidsaktiviteter, så der er ingen træning i efterårsferien. Vi ses i uge 43!