2. division damer Aalborg – Harlev 38-42


Posted on marts 18th, by Martin Krøger in Referater 2006-2007. No Comments

Aalborg – Harlev 38-42
(16-20, 7-7, 6-8, 9-7)

Video fra kampen:

{youtube}rnvohCwGVKU{/youtube}

Det er altid svært at vinde kampe på Byplanvejen. Vi var dog topmotiverede i dag, da kampen var vores topopgør. Tabte vi, var vi uigenkaldeligt sidst i rækken med Skovbakken ude af turneringen. Vandt vi, kunne vi stadig nå fjerdepladsen.

Vi skulle lige finde vores ben i kampens begyndelse. Aftalen var at vi skulle lægge pres på hjemmeholdets spillere over hele banen. Vi skulle dog først lige lære at Aalborgs Anja Andersen er en af de farligste langskytter i rækken. Det kostede to treere i første minut. Da det så var blevet slået fast, kom vi tættere på i forsvaret. Det gjorde det også nemmere for os at angribe den tunge zone, som værterne diskede op med. I angrebet var det Catrine Grønhøj og Katrine Graversen, der trak det store læs og fandt hullerne i zonen. Det gode spil i angrebet fik også stabiliseret forsvaret, da vi så kunne stille presset fornuftigt op. Vi gik fra 9-11 til 15-11, inden Guðbjörg viste sin farlighed fra distancen og sikrede os en føring på 20-16 efter første periode.

Anden periode var helt anderledes langsomt spillet. Det vil sige, vi prøvede at presse tempoet frem ad banen, men desværre pressede vi også de afgørende afleveringer ned i fødderne på hinanden! Der var plads at spille på i Aalborgs zoneforsvar, men vi havde generelt ikke en god dag udefra. Når vi kom tæt på, svigtede koncentrationen og troen på egne evner med venstre hånd :-) Heldigvis for os spillede vi et rigtig godt forsvar i denne periode; vi havde fået styr på Aalborgs skytter og de måtte kæmpe sig til de få point, de fik. Vi kunne derfor gå til pausen med en smal føring på 27-23.

Efter pausen holdt vi fast i det tætte forsvar, som ikke bekom værterne specielt godt. Katja Vind Nielsen og Sarah Meltz fandt den rigtige afstand til kurven på de frie skud og vi øgede vores føring. Vi eksekverede aftalerne i angrebet fint, men udbyttet var magert. Det til trods var det rigtig godt at se, at vi konsekvent forsøgte at gøre det rigtige (bortset fra at skyde lange toere umiddelbart efter en angrebsrebound!). Vi førte med 35-29 inden sidste periode.

Mod rutinerede hold har vi tidligere haft besvær i kampens slutning. Det var derfor ikke overraskende Aalborg, der lagde bedst fra land i de sidste 10 minutter…altså, hvis vi lige ser bort fra de første 5 minutter af perioden, hvor vi scorede de eneste 2 point i det tidsrum! Det lykkedes værterne at reducere til 37-34 med et par minutter tilbage af kampen. Det var tydeligt, at Aalborg ikke ville forære noget som helst væk. Men heldigvis for os havde Nanna Jørgensen, som havde arbejdet hårdt i hele kampen, kræfter til at svare igen. Hun brød igennem zoneforsvaret og scorede 4 hurtige point, og så gjorde det mindre at Aalborg fik reduceret i sidste minut. Vi vandt en hårdt tilkæmpet, men fortjent sejr på 42-38. Ros til pigerne for en god indsats og så er det ellers hjem og øve venstrehånden :-)

For Harlev scorede Catrine Grønhøj 10, Katrine Graversen 8, Nanna Jørgensen 6, Sarah Meltz 5, Katja Vind Nielsen 4, Guðbjörg Stefansdottir 4, Thea Lebech 2, Stine Brøner 2

Skriv et svarSeneste nyt

De seneste nyheder fra Harlev Basket.

Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus – Tina Jørgensen

I dag uddelte Idrætsamvirket Aarhus prisen som “Årets idrætsleder”. Det blev ingen ringere end Harlev Baskets egen Tina Jørgensen, der meget velfortjent løb med...

Indkaldelse til generalforsamling i Harlev Basket

Der afholdes den ordinære generalforsamling den 17. marts 2016 kl. 19.00. Bestyrelsen har besluttet at servere ost og rødvin og derfor er tilmelding nødvendig...

Ingen træning i efterårsferien (uge 42)

Husk at hallen er lukket for fritidsaktiviteter, så der er ingen træning i efterårsferien. Vi ses i uge 43!