1. Division Herrer Jonstrup – Harlev 76 – 62


Posted on januar 25th, by Martin Krøger in Referater, Referater 2003-2004. No Comments

(34- 31)

Af: Mikkel Nørgaard

Det var atter søndag og Harlev drog mod København (Ballerup), hvor vi skulle møde Jonstrup, et hold vi tidligere på sæsonen havde søndertævet på hjemmebane. Dermed lignede det på forhånd en overkommelig opgave for “Highrollers”.

Første periode startede med en 3’er fra Jonstrups # 8, men Harlev svarede hurtigt igen og var foran 5 – 7 efter tre minutter. Dette var dog sidste gang i hele kampen vi var i førerpositionen og perioden sluttede 20 – 15. Vi tillod for mange point i forsvaret og vi ramte ikke på vores skud, vi var kort og godt ikke aggressive nok.

Anden periode lignede til forveksling første; spillet flød ikke for Harlev og selvom Jonstrup ikke kunne rebounde, hvilket gav os flere skudmuligheder, lykkedes det os sjældent at straffe dem. Første halvleg sluttede 34 – 31.
Jonstrup kom for let til kurven og havde rimeligt held med at ramme på skud. Harlev stolede for meget på skud udefra og de faldt bare ikke i på dagen.

Highrollers kom ud til tredje periode velvidende om, at der skulle anden krymmel på kagen, hvis kampen skulle vendes til sejr. Eftersom vi ikke havde succes med at ramme udefra, blev vi nødt til at være aggressive og angribe
kurven bedre med drives og afleveringer ned i “low-post”. Samtidig skulle vi kæmpe røven ud af shortsene og stoppe deres offensive spil. Men det startede ikke godt, da Jonstrup lagde ud med et 6 – 0 run og perioden sluttede 53 – 42. Vi kunne stadig ikke finde ind i en rytme.

Det kunne stadig nås, men så skulle der også virkelig ske noget drastisk i vores offensiv, for vi scorede simpelthen ikke nok point. Men som det ofte går når man er nødt til at satse i angrebet, efterlader det huller i den anden ende og Jonstrup havde succes med at score på de chancer de fik. Fjerde periode blev, som resultat heraf, en rodet affærer og kampen sluttede 76 – 63. Alt i alt en skidt dag for Highrollers, hvor intet rigtig lykkedes for nogen.

For Harlev scorede Troels Fredriksen : 18 p, Thomas Pedersen : 11 p, Sami Morrah : 10 p, Waldek P. : 6 p, Lasse Laursen : 5 p, Jeppe Jensen : 5 p, Anders Martinsen : 5 p, Thorbjørn Nielsen : 2 p, Mikkel Nørgaard : 0 p, Bo Michelsen : 0 p

Skriv et svarSeneste nyt

De seneste nyheder fra Harlev Basket.

Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus – Tina Jørgensen

I dag uddelte Idrætsamvirket Aarhus prisen som “Årets idrætsleder”. Det blev ingen ringere end Harlev Baskets egen Tina Jørgensen, der meget velfortjent løb med...

Indkaldelse til generalforsamling i Harlev Basket

Der afholdes den ordinære generalforsamling den 17. marts 2016 kl. 19.00. Bestyrelsen har besluttet at servere ost og rødvin og derfor er tilmelding nødvendig...

Ingen træning i efterårsferien (uge 42)

Husk at hallen er lukket for fritidsaktiviteter, så der er ingen træning i efterårsferien. Vi ses i uge 43!