1. Division Herrer Harlev – Falcon 83-76


Posted on marts 9th, by Claus Grønlund in Referater, Referater 2002-2003. No Comments

(29-19, 50-43, 63-64)

Harlevs 1. divisionsherrer havde besøg af den københavnske traditionsklub, Falcon.

1. Periode: Takket vær et solidt zonepres kommer vi foran 29-19. Ikke færre end 8 spillere scorede i denne periode, hvor også 3’erne regnede i (5 af slagsen). Anfører Jonas viste stor aggressivitet og overblik samt to suveræne 3’ere mens Thomas (2) og Nyboe tager sig at de resterende.

2. Periode: Falcon begynder at vågne men kommer i tættere på end de 7 points. Falcons Todd Anthony begynder at røre på sig men Big O har her stadig godt fat i ham (med hjælp af Böttcher og Jens) og scorer selv 9 points i den anden ende. Vi kommer dog ikke så let til pointene mere.

3. Periode: Sami starter med et steal og 2 points. Herefter går vores angrebsspil dog fuldstændig i stå. Hverken fri skud eller lay ups vil falde i kurven. Samtidig er Todd for alvor på gang og scorer 15 points på de sidste 5 minutter af perioden. The Rifleman redder os heldigvis fra totalt kollaps med 6 hurtige points således at vi kun er nede med 1 inden de sidste 10 minutter.

4. Periode: Vi får samlet os igen og starter som lyn og torden. Et 12-0 run på bl.a. 4 points hver af Jonas og Mads. Desværre går et 10-0 run den anden vej lige efter og kampen er igen på vippen. Falcon når dog aldrig helt op takket være vigtige scoringer af Skovbys Finest og Big O. Jeppe lukker kampen med to straffe og vi slipper af sted med en hjemmesejr.

Jeg havde håbet at kunne give hjemmepublikummet lige så flot spil som holdet leverede i onsdagens kamp i Hvidovre. Det udeblev desværre men holdet viste kølighed i de afgørende situationer. Flot af et stadig (på papiret) ungt og urutineret hold. Moralen blev holdt højt selv i de perioder hvor spillet ikke hang sammen. En meget vigtig egenskab hos et hold. Anfører Jonas Bech spillede en sine bedste kampe og tog ansvar i de hårde perioder.

Med sejren overtog Harlev 6. pladsen i 1.division. 5. pladsen er indenfor rækkevidde, hvis også Brønshøj kan besejres på fredag i København. Holdet arbejder i hvert fald videre for yderligere avancement.

For Harlev scorede Ole ”Big O” Udengaard 15, Jonas ”Ankle breaking” Bech 12, Ole ”The Rifleman” Sønderby 12, Mads ”Crunch Time” Nyboe 10, Lasse ”Skovbyes Finest” Laursen 8, Sami ”Egypteren” Morrah 8, Rune ”The Butcher” Böttcher 6, Thomas ”Range” Pedersen 6, Jeppe ”First Step” Jensen 6, Jens ”Blue Collar” Andresen 0

For Falcon scorede Todd Anthony 34, Jakob Slavensky 14

Skriv et svarSeneste nyt

De seneste nyheder fra Harlev Basket.

Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus – Tina Jørgensen

I dag uddelte Idrætsamvirket Aarhus prisen som “Årets idrætsleder”. Det blev ingen ringere end Harlev Baskets egen Tina Jørgensen, der meget velfortjent løb med...

Indkaldelse til generalforsamling i Harlev Basket

Der afholdes den ordinære generalforsamling den 17. marts 2016 kl. 19.00. Bestyrelsen har besluttet at servere ost og rødvin og derfor er tilmelding nødvendig...

Ingen træning i efterårsferien (uge 42)

Husk at hallen er lukket for fritidsaktiviteter, så der er ingen træning i efterårsferien. Vi ses i uge 43!