1. Division Damer Åbyhøj – Harlev 47-50


Posted on februar 23rd, by Niels Jørgen Rasmussen in Referater, Referater 2001-2002. No Comments

Åbyhøj – Harlev 47-50 (26-30)

Lad det være sagt med det samme – uden at skulle hovere alt for meget – så er det altså altid en fornøjelse at vinde i Aabyhallen – og denne gang var ingen undtagelse – men det holdt hårdt.

At spille mod Åbyhøjs 2. hold er som de berømte chokolader i Forrest Gump – man ved sgu aldrig helt, hvad man får. Denne lørdag eftermiddag var det et par gamle rutinerede tilsat 4 talentfulde unge spillere. De startede i zoneforsvar, som har givet Harlev en del problemer de seneste kampe. Men et par nye systemer og en storspillende Tina Røgen, der spillede sin bedste kamp i denne sæson, fik løste de tidligere problemer. Med to 3-points scoringer og yderligere et par scoringer fra distancen fra Tina Røgen kom Harlev foran med 6-16 – og Åbyhøj begyndte at dække personligt. Det forhindrede dog ikke en Harlev føring på 16-20 efter første periode.

Anden periode blev domineret af Mette Sprogø under kurven. Den stabile og altid hårdt arbejdende (lille) center holdte med 8 point i streg Harlev inde i kampen. Samtidig formåede Jannie Vium med hårdt arbejde i forsvaret at tage pynten af den rutinerede Jane Deleuran. Og Irene Richter fik i hård kamp med Åbyhøjs store center skubbet og puffet sig til 3 fejl på to minutter – men ikke mindst til et utal af forsvarsrebounds. Status ved halvleg 26-30.

Anden halvleg skal der ikke skrives meget om. Den var ikke specielt velspillet. Men hvad den manglede tempo i forhold til første halvleg, havde den i spænding, intensitet og fight. Holdene scorede på skift, og selvom Harlev i 3. periode kom foran med 6-8 point et par gange formåede Åbyhøj hver gang at lukke hullet.  Harlev klarede dog skærene og hev en velfortjent sejr i hus.

For Harlev scorede Mette Sprogø 17, Tina Røgen 15, Janni Vium 10, Lotte Jacobsen 6 og Anne Krøger 2

Skriv et svarSeneste nyt

De seneste nyheder fra Harlev Basket.

Årets idrætsleder i Idrætsamvirket Aarhus – Tina Jørgensen

I dag uddelte Idrætsamvirket Aarhus prisen som “Årets idrætsleder”. Det blev ingen ringere end Harlev Baskets egen Tina Jørgensen, der meget velfortjent løb med...

Indkaldelse til generalforsamling i Harlev Basket

Der afholdes den ordinære generalforsamling den 17. marts 2016 kl. 19.00. Bestyrelsen har besluttet at servere ost og rødvin og derfor er tilmelding nødvendig...

Ingen træning i efterårsferien (uge 42)

Husk at hallen er lukket for fritidsaktiviteter, så der er ingen træning i efterårsferien. Vi ses i uge 43!